Andrey Ermak/foto Unian, Vyacheslav Ratynsky

Șeful biroului președintelui, Andrei Ermak, a povestit cum a aflat despre invazia rusă a Ucrainei și unde se afla Vladimir Zelensky în primele zile ale războiului.

El a spus acest lucru într-un interviu cu Ukrainska Pravda.

Potrivit lui Ermak, pe 24 februarie, a ajuns acasă în jurul orei două dimineața. O oră mai târziu a aflat că Rusia a invadat Ucraina și a plecat imediat la Bankovaya. Când a ajuns la biroul președintelui, Vladimir Zelensky era deja acolo. 

“Imediat, aproape din primele minute, am fost la birou. Și când am ajuns la Bankovaya, președintele era deja acolo. Știi, nu am crezut până în ultimul moment că acest lucru se va întâmpla, să fiu sincer. Știți că au existat multe informații de la partenerii noștri etc., dar totuși nu am crezut”, a spus Ermak.

El a adăugat, de asemenea, că armata ucraineană se pregătea pentru o posibilă ofensivă în ultimele luni. Datorită pregătirii atente, Rusia nu a reușit să ne captureze țara.

“Ne pregăteam, desigur. Și acum vedem rezultatul-luptăm cu succes pentru a doua săptămână. Aceasta este dovada pe care am pregătit-o în toate aceste luni. Dar nu au crezut până în ultimul moment”, a adăugat Ermak.anterior, Zelensky a spus de ce nu a părăsit Ucraina în timpul războiului și cum se simte familia sa.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.