ocupanții pierd pe toate fronturile/foto REUTERS

Ocupanții ruși au început jafuri în masă în Ucraina. În plus, ele devin incontrolabile pentru curatorii Kremlinului.

Acest lucru este evidențiat de noile conversații telefonice ale invadatorilor, care sunt la dispoziția SBU.

“Suntem cu toții legați de echipa a 40-a. Ele sunt de așa natură încât jefuiesc, jefuiesc, iau telefoane de la cetățeni. Nu au nimic de furat și vor să meargă mai departe”, îi spune ocupantul rus mamei sale.

Adică, armata Rashistă este motivată de posibilitatea jefuirii, iar ofițerii nu au putere reală și sunt forțați să se supună “liderilor și soldaților non-ruși” care predomină în prima companie.

Prin urmare, comandanții inițiază masiv colectarea semnăturilor subordonaților lor cu refuzul de a merge mai departe. În același timp, nici măcar nu le este frică să fie concediați.

Rashiștii au eșuat în blitzkrieg, au trecut la terorizarea populației civile. Militarii profesioniști pierd puterea și sunt preluați de “limitless”.

Reamintim, potrivit informațiilor ucrainene, pe 20 martie, grupurile militante de serviciu au început să sosească în Ucraina, asociate cu un propagandist rus apropiat de Putin și proprietarul Ligii (Wagner) PMC, Yevgeny Prigozhin. Sarcina principală a criminalilor este eliminarea celei mai înalte conduceri militare și politice a Ucrainei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.