potrivit expertului, nava rusă a încercat să se deghizeze cu momeli de fum, dar nu l-a ajutat/capturi de ecran din videoclipPotrivit expertului, nava rusă a încercat să se deghizeze cu momeli de fum, dar nu l-a ajutat/capturi de ecran din videoclip

O navă rusă a început brusc să fumeze în Marea Neagră, lângă Sevastopolul ocupat temporar. În primul rând, a eliberat momeli de fum, iar după aceea, “lucruri ciudate” au început să se întâmple asupra lui.

Fumul de pe nava rusă a fost înregistrat de expertul naval H i Sutton din proiectul OSINT, el a povestit despre acest lucru pe pagina sa de Twitter.

Potrivit expertului, nava rusă a încercat să se deghizeze cu momeli de fum, dar nu l-a ajutat. Imediat după aceea, s-au auzit explozii, iar apoi a apărut fum negru lângă navă. Expertul consideră că nava ar fi putut fi lovită de rachete ucrainene. 

 nava rusă a fost învelită în fum negru/Fotografie twitter.com/CovertShores Nava rusă a fost învelită în fum negru/Fotografie twitter.com/CovertShores

El a mai spus că în fotografia din fum puteți vedea nava de patrulare a proiectului 22160 tip “Vasily Bykov”. Astfel de nave pot fi înarmate cu rachete de croazieră “Caliber” în valoare de 8 unități pe salvo.

Netizenii glumesc deja că nava rusă era în fum negru din cauza “Neptun furios”. Unii comentatori sugerează, de asemenea, că armata ucraineană ar putea raporta în curând o grevă de succes asupra unei alte nave rusești. 

Citește și:  Arestovich a sfătuit să rostogolească raportul scandalos Amnesty International într-un tub Arestovich a sfătuit să rostogolească raportul scandalos Amnesty International”într-un tub”  în Crimeea ocupată, un camion cu cereale furate a intrat într-un accident: sunt morți, mulți răniți În Crimeea ocupată, un camion cu cereale furate a intrat într-un accident: sunt morți, mulți răniți Zelensky: toți cei care amnistiază Federația Rusă nu pot decât să-și dea seama că acest lucru îi ajută pe teroriști Zelensky: toți cei care amnistiază Federația Rusă nu pot decât să-și dea seama că acest lucru îi ajută pe teroriști

Mai devreme, UNIAN a raportat deja că APU a distrus trei depozite de muniție inamice și patru sisteme de apărare aeriană S-300 într-o zi.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *