Gaidai a răspuns că îl va opri pe Putin/foto ua.depositphotos.com Gaidai a răspuns că îl va opri pe Putin/foto ua.depositphotos.com

Trupele de ocupație rusești se vor opri doar acolo unde vor fi oprite de Forțele Armate ale Ucrainei.

Despre acest lucru într-un interviu LB.ua a spus șeful Lugansk Ova Serghei Gaidai.

Potrivit acestuia, Putin are mai multe obiective în Donbas și va trimite rezerve în direcțiile principale, în special Slavyansk și Bakhmut.

“Vedem deja că acumulează rezerve pentru a le lansa în ofensivă în regiunea Donețk. Vor fi mai multe destinații – una dintre ele este într-adevăr Slavyansk, a doua este Bakhmut. Bakhmut este deja bombardat foarte puternic. La fel ca Slavyansk”, a spus Gaidai.

Potrivit acestuia, nu vor funcționa negocieri și acorduri cu dictatorul rus.

“De fapt, Putin se va opri doar acolo unde este oprit. Nici o negociere, nici un acord cu Putin nu va funcționa. El poate face o pauză pentru o anumită perioadă de timp, reformat, mutat, dar după un timp va continua acest război. Prin urmare, ar trebui oprit aici”, a explicat Gaidai.

Citește și:  numărul victimelor tragediei din Yar Orar a crescut în regiunea Donetsk În regiunea Donetsk, numărul victimelor tragediei din Yar pe oră a crescut trupele de furtună ucrainene au lovit depozitele inamice din regiunile Mykolaiv și Kherson Trupele de furtună ucrainene au lovit depozitele inamice din regiunile Mykolaiv și Kherson ocupanții ruși din regiunea Kharkiv au ucis șapte persoane într-o zi și au rănit mai mult de 30 Ocupanții ruși din regiunea Kharkiv au ucis șapte persoane într-o zi și au rănit peste 30 de persoane src=”/wp-content/uploads/2022/07/nikakie-peregovory-ne-budut-rabotat-gajdaj-nazval-celi-putina-i-otvetil-chto-ego-ostanovit-a749b53.gif “width =” 370 “height =” 130 “lazy=” 1 “alt =” ocupanții îndepărtează masiv echipamentele municipale din Lisichansk-șeful OVA”/> Ocupanții îndepărtează masiv echipamentele municipale din Lisichansk-șeful OVA Mad maniac Putin și-a stabilit obiectivul maxim - politologul rus Maniacul nebun Putin și-a stabilit obiectivul maxim-politologul rus

Anterior, Gaidai a declarat că AFU poate merge pe o contraofensivă și poate elibera teritoriile ocupate dacă este disponibilă cantitatea necesară de arme. Pentru a preveni o astfel de evoluție a evenimentelor, Kremlinul va încerca să anexeze regiunile Luhansk și Donetsk și să declare mobilizarea deplină în Federația Rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *