ocupanții transformă Mykolaiv în al doilea Mariupol/fotografia serviciului de urgență de Statocupanții transformă Mykolaiv în al doilea Mariupol/fotografia serviciului de urgență de Stat

În acea noapte, Nikolaev a fost supus unuia dintre cele mai mari atacuri de la începutul unui război pe scară largă. Asasinii ruși au tras aproximativ 40 de rachete asupra orașului.

acest lucru a fost raportat de către președintele Consiliului Regional Nikolaev Anna Zamazeeva.

Nikolaev devine al doilea Mariupol [… Invadatorii au venit în țara noastră și ne ucid oamenii, orașele și satele. Au tăiat orașul de la alimentarea cu apă și au distrus infrastructura”, a scris ea într-o telegramă.

Consiliul regional a cerut întregii lumi să realizeze în cele din urmă că “lumea rusă” este crimă, tortură și terorism.

În timpul bombardarea Nikolaev, rușii folosesc arme atipice

În urmă cu aproximativ câteva săptămâni, pentru teroarea lui Nikolaev, Rashiștii au început să folosească sisteme de rachete antiaeriene S300, echipându-le cu un proiectil exploziv atipic, care are un efect distructiv maxim suplimentar.

În acest sens, bombardarea recentă provoacă distrugeri semnificative orașului. Cu alte cuvinte, distrugerea a tot ceea ce este în jurul punctului de lovire.

Amintim, astăzi, în timpul bombardării lui Nikolaev de către invadatori, Eroul Ucrainei Alexey Vadatursky a murit împreună cu soția sa. Ulterior, propagandiștii de la Kremlin au confirmat de fapt uciderea vizată a omului de afaceri.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.