Kim a spus că Nikolaev va fi închis pentru câteva zile/screenshot Kim a spus că Nikolaev va fi închis pentru câteva zile/screenshot

Șeful Nikolaev Ova Vitaly Kim a declarat că colaboratorii sunt dezvăluiți în oraș. A fost elaborat un plan neobișnuit pentru capturarea lor.

El a dezvăluit detaliile despre Khodorkovsky LIVE.

“Sunt cei care sunt aici de mult timp, cu o idee. Există oameni care sunt disperați sau nu se gândesc la consecințe sau au decis să câștige bani. Acestea sunt cazuri izolate, dar fiecare astfel de caz implică potențiale victime atunci când încep să monitorizeze locațiile armatei, apărării aeriene sau ceva de genul”, a spus Kim.potrivit lui, Mykolaiv va fi închis timp de câteva zile pe durata acestei operațiuni.

“Vrem să-l prindem în fașă. Suntem încă de planificare evenimente stare de asediu, de lucru. Vom închide orașul pentru câteva zile, vom merge acasă și vom rezolva acei oameni răi”, a subliniat șeful OVA.

anterior, Kim a anunțat o “vânătoare” pentru foc spotters. Pentru emiterea de informații despre ele, puteți obține 100 USD. El a publicat instrucțiuni despre cum să obțineți o recompensă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *