“Nimeni nu ar fi trebuit să supraviețuiască”: fostul comandant al “Azov” despre soarta victimelor atacului terorist din Yelenovka/fotografia rețelei sociale

ocupanții ruși au planificat să omoare toți prizonierii ucraineni în timpul atacului terorist din Yelenovka.

Această opinie a fost exprimată în aerul canalului 24 de către fostul comandant al regimentului Azov Denis Zhorin. 

Potrivit acestuia, faptul că, ca urmare a crimei rușilor, cineva a supraviețuit este un miracol. Cel mai probabil, toată lumea ar fi trebuit să moară acolo.

“Trebuie să fie un miracol. Am înțeles că nimeni nu trebuia să supraviețuiască acolo. Dar acest lucru mărturisește o altă prostie a interpreților din Rusia care nu au putut îndeplini sarcina în mod corespunzător”, crede Zhorin.

Citește și:  Federația Rusă nu avea de gând să schimbe prizonierii ucraineni uciși în Elenovka-intelligence Federația Rusă nu a fost de gând să facă schimb de prizonieri ucraineni uciși în Yelenovka-informații  listele soldaților ucraineni morți din colonia din Elenovka au confirmat parțial-Azovets Listele de soldați ucraineni morți în Colonia din Elenovka parțial confirmat – “Azovets”  atac terorist în Yelenovka: persoane necunoscute au început să colecteze informații despre prizonierii ucraineni Atac terorist în Yelenovka: persoane necunoscute au început să colecteze informații despre prizonierii ucraineni ISW a rezumat analiza locului uciderii în masă a prizonierilor de război din Yelenovka: Federația Rusă este responsabilă ISW a rezumat analiza locului uciderii în masă a prizonierilor de război din Yelenovka: Federația Rusă este responsabilă

Se știe că mai mulți “rezidenți Azov” au murit în drum spre spital.

“Știm cu siguranță că sunt mai mulți morți decât au fost în prima listă publicată de [ocupanții]. De asemenea, putem spune că lista de priorități este cel puțin parțial incorectă. Dar încă nu putem obține o listă completă în acest moment”, a menționat fostul comandant al Azov

militarii răniți, potrivit informațiilor sale, se află într-un spital din Donetsk, unde primesc îngrijiri medicale minime. 

“Nu se știe aproape nimic despre starea răniților. Exclusiv din materiale video și o comunicare atât de scurtă pe alte linii pe care le avem, știm că există îngrijiri medicale minime de bază, astfel încât să nu moară pur și simplu de răni acum”, a spus el.

Citește și:  Rusia fabrică dovezi ale unui atac terorist în Yelenovka - informații americane Rusia fabrică dovezi ale unui atac terorist în Yelenovka-informații americane toată lumea este în doliu, tăcere în cazarmă: ocupanții l-au forțat pe Volyn să comenteze atacul terorist din Elenovka (video) “Toată lumea este în doliu, există tăcere în cazarmă”: ocupanții l-au forțat pe Volyn să comenteze atacul terorist din Yelenovka (video)

După cum a raportat UNIAN, în noaptea de 29 iulie, a avut loc o explozie pe teritoriul fostei colonii corecționale din satul Elenovka, pe teritoriul ocupat temporar din regiunea Donetsk. Drept urmare, clădirea în care au fost păstrați prizonierii de război ucraineni, retrași din uzina Azovstal, a fost distrusă.

Imediat după explozie, Rusia a acuzat APU că a tras în Colonia penală. Potrivit părții ruse, peste 50 de apărători ucraineni au fost uciși, numărul răniților este necunoscut.

Agențiile ucrainene de aplicare a legii au declarat că explozia din Yelenovka a fost un act terorist rus cu scopul de a ascunde crimele de război, de a discredita Forțele Armate ale Ucrainei, de a perturba furnizarea de arme. Ei cer ca Organizația Națiunilor Unite și Comitetul Internațional al Crucii Roșii imediatrăspundeți la atacul terorist și trimiteți o misiune de inspecție în colonie.potrivit informațiilor ucrainene, atacul a fost efectuat de mercenari de la PMC-urile Wagner la instrucțiunile personale ale proprietarului nominal al PMC-urilor specificate-Yevgeny Prigozhin.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.