Rusia nu era pregătită pentru un astfel de război, expertul crede/ilustrația REUTERS Rusia nu era pregătită pentru un astfel de război, expertul crede/ilustrația REUTERS

Nimeni nu se pregătea pentru un astfel de război în Ucraina, nici măcar în Rusia.

această opinie a fost exprimată de către un expert militar, colonelul Serghei Grabsky, rapoarte RBC-Ucraina.

“Au probleme uriașe, au ars toate echipamentele. Deși la început au crezut că vor lovi, vor speria pe toată lumea și vor zdrobi Europa. Și nu a mers așa. Și acum suferă și de faptul că s-au implicat în acest război”, este sigur.

Grabsky a menționat, de asemenea, că nimeni nu știe cum se va dezvolta războiul și ce fel de arme ar putea avea nevoie Ucraina în viitor. Un lucru este clar: trebuie să vă bazați numai pe rezervele disponibile ale aliaților:

“Ceea ce aliații ne pot oferi din rezervele lor este ceea ce ne convine. Noi nu plătim pentru aceste arme. Chiar dacă spunem că am plătit pentru ceva, nu sunt banii noștri, ci banii care ne-au fost dați. Sau putem spera, de asemenea, pentru lend-lease, dar Statele Unite nu au planificat, de asemenea, un astfel de război pe scară largă în ultimii 30 de ani.”

reamintim, expertul militar Serghei Grabsky a numit numărul sistemelor HIMARS Americane de care Ucraina are nevoie pentru a transforma valul în război și a învinge Federația Rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.