fotografie facebook.com/93OMBr

noaptea în sud, Forțele Armate ale Ucrainei au lovit 11 ținte ale invadatorilor ruși.

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Sud” pe rețeaua socială Facebook.

“În timpul nopții, unitățile noastre de rachete și artilerie au lovit 11 ținte inamice. Pierderile sunt clarificate”, se arată în raport.

în același timp, se remarcă faptul că situația din zona noastră de responsabilitate rămâne tensionată stabil.

“În teritoriile ocupate din regiunile Kherson și Mykolaiv, Rashiștii încearcă să promoveze ideea inevitabilității asigurării regiunilor sub conducerea Rusiei”, se spune în mesaj.

În același timp, această activitate nu are succes, deoarece localnicii rezistă cu înverșunare, în ciuda dispersării mitingurilor, intimidării și ocolirilor din curte de către ocupanți.

“Pregătind o altă imagine falsă pentru televiziunea de propagandă, ocupanții încearcă să convingă veteranii de război și copiii să se alăture sărbătorii din 9 Mai”, se spune în mesaj.

În același timp, așezările din regiunea Mykolaiv, de unde s-au retras invadatorii ruși, continuă să sufere din cauza bombardamentelor lor. “Trupele inamice, temându-se de apropierea unităților noastre, lovesc populația civilă, inclusiv încercând să ne lovească pozițiile”, se arată în raport.

În plus, evenimentele contra-subversive continuă în regiunea Odessa.

“Gruparea navală a inamicului controlează partea de nord-vest a Mării Negre, blocând transportul maritim. Amenințarea loviturilor de rachete din mare rămâne ridicată. Un atac al aviației strategice este, de asemenea, probabil”, se arată în raport.

După cum a raportat UNIAN, potrivit Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei, 15 ținte aeriene ale ocupanților ruși au fost lovite în timpul zilei pe 28 aprilie: 1 aeronavă (Su-34); 5 rachete de croazieră; 9 UAV-uri.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *