rușii au lovit Kharkiv cu rachete/REUTERS photoRușii au lovit Kharkiv cu rachete/foto REUTERS

noaptea, ocupanții au lansat atacuri cu rachete asupra Kharkiv.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov.

“Noaptea, inamicul a lansat din nou atacuri cu rachete asupra Kharkiv. Și din nou exclusiv pe infrastructura civilă. În jurul orei 3: 00, două rachete rusești au lovit lângă o instituție de învățământ din Districtul Kholodnogorsk. Explozia a deteriorat fațada clădirii instituției, a scos ferestrele, a distrus liniile de tramvai din fața clădirii academice”, a spus el.

De asemenea, potrivit lui Sinegubov, o altă rachetă a lovit curtea din apropierea școlii din districtul Industrial, clădirea a fost avariată.”anterior, nu există victime sau răniți”, a spus șeful HOVA.

fotografia bombardamentului de noapte din Kharkiv pe 15 iulie 2022 Alexander Novosel fotografia bombardamentului de noapte din Kharkiv pe 15 iulie 2022 Oleksandr Novosel fotografia bombardamentului de noapte din Kharkiv pe 15 iulie 2022 Nokia Alexander Novosel fotografia bombardamentului de noapte din Kharkiv pe 15 iulie 2022 Nokia Alexander Novosel fotografia bombardamentului de noapte din Kharkiv pe 15 iulie 2022 fotografia bombardamentului de noapte din Kharkiv pe 15 iulie 2022 Alexander Novosel fotografia bombardamentului de noapte din Kharkiv pe 15 iulie 2022 XV Alexander Novosel

reamintim că pe 13 iulie, ca urmare a unui atac cu rachete al invadatorilor din Kharkiv, spațiile depozitului de metrou și ale întreprinderii au fost parțial distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.