luptele au avut loc noaptea în Irpen, mișcarea inamicului a fost înregistrată pe teritoriul Comunității Borodyan/photo UNIAN

luptele au avut loc noaptea în Irpen, mișcarea inamicului a fost înregistrată pe teritoriul Comunității Borodyan.

Acest lucru este menționat într – un mesaj Telegram-nu știu”, a răspuns el.

“Districtul Vyshgorodsky. Nordul districtului rămâne ocupat de inamic. Comunitățile Polesskaya, Dymerskaya, Ivankovskaya sunt în pragul unei catastrofe umanitare. Ajutor umanitar medical și alimentar vine în district. Dar invadatorul nu oferă ocazia de a ajuta zonele ocupate. Persoanele care părăsesc teritoriul ocupat pe cont propriu sunt asistate și se organizează evacuarea din zonă”, se spune în mesaj.

În plus, se remarcă faptul că orașul Slavutich este complet izolat. Este nevoie de alimente și medicamente.

în districtul Buchan, ” situația este tensionată.”

“Makarovskaya hromada – nu există nicio legătură. Mișcarea inamicului a fost înregistrată în borodyansk hromada. Comunitatea se pregătește pentru evacuare. În comunitățile Nemeshaevskaya, Dmitrovskaya, Buchanskaya, Gostomelsky – mișcarea echipamentului inamic. Luptele au avut loc noaptea în Irpen”, se spune în raport.

De asemenea, este raportat că în Belogorod hromada dimineața inamicul a tras “Grads”: mai multe clădiri rezidențiale au fost distruse, există doi morți și unul rănit.

“Districtul Brovarsky. A fost înregistrată mișcarea echipamentului inamic prin așezări: Baryshevskaya hromada, Kalityanskaya hromada, Velikodymerskaya hromada. Luptele continuă Acolo”, se spune în raport.

În satul Gogolev, în noaptea de 12 martie, ca urmare a unei greve de rachete, a izbucnit un incendiu în clădirea unui atelier de producție de pește, iar clădirea întreprinderii raft a fost distrusă.

“În perioada 11-12 martie, în satul Lukashi, ca urmare a luptelor, spațiile școlii locale au fost avariate. După bombardarea inamicului, a izbucnit un incendiu în depozitele de produse congelate situate în apropierea satului Kvitnev”, a raportat RSA.

partea de nord a districtului Boryspil a fost, de asemenea, bombardată noaptea, nu au existat victime.

În același timp, Administrația Regională de Stat a menționat că forțele de apărare sunt în alertă maximă. Se lucrează la consolidarea blocajelor rutiere. Problemele umanitare sunt abordate în mod constant.

situația este controlată în districtele Belotserkovsky, Obuhov și Fastovsky. În același timp, patru explozii puternice au avut loc în Vasilkov (Districtul Obuhov) la ora 07:00, iar în districtul Fastovsky, noaptea după bombardament, a avut loc un incendiu de reziduuri de combustibil la un depozit de petrol din satul Kryachki.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.