regiunea Odessa a fost atacată cu rachete noaptea/screenshotRegiunea Odesa a fost atacat de rachete pe timp de noapte/screenshot

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 iunie, ocupanții ruși au lansat două lovituri de rachete în regiunea Odesa.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele administrației militare Regionale Odesa Serghei Bratchuk.

“Forțele noastre de apărare aeriană” au ratat ” greva inamicului. Rachete de tip Onyx zburau de pe teritoriul Crimeei ocupate temporar”, a spus el.

Citește și:  numărul total de victime ale ocupanților din regiunea Odessa a fost numit Numărul total de victime ale ocupanților din regiunea Odesa este numit  datorită Federației Ruse, 39 de nave civile sub steagurile a 14 țări sunt blocate în porturile din regiunea Odessa Datorită Federației Ruse, 39 de nave civile sub steagurile a 14 țări sunt blocate în porturile regiunii Odessa Zelensky a inspectat probele de arme și un poligon de tragere în regiunea Odessa Zelensky a examinat mostre de arme și un poligon de tragere în regiunea Odesa

în mesajul oficial al OK “Yug” constată că inamicul atacă regiunea Odessa în scopul presiunii.

“Inamicul încearcă să distrugă cât mai mult posibil infrastructura regiunilor în care nu există lupte pentru a exercita presiune psihologică asupra populației și a arunca în aer rezervele economice și strategice ale statului”, a subliniat OK.

“Suspilnoye Odessa “cu referire la serviciul de presă al Comandamentului Operațional” Yug ” raportează că în ultima săptămână armata rusă a atacat regiunea Odessa cu șase rachete Onyx. Toate rachetele au fost doborâte de armata ucraineană.

După cum a scris UNIAN, în această noapte a fost declarată de două ori o alertă aeriană pe teritoriul Odesei și al regiunii Odessa – de la 00.55 la 01:22 și de la 01:58 la 02:25.

În ajunul Președintelui Ucrainei, Vladimir Zelensky a sosit într-o vizită de lucru în regiunea Odesa. A vizitat cetățile Gărzii Naționale din regiunea Odessa. De asemenea, președintele a vizitat Nikolayevshchina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.