aseară aviația ucraineană a doborât două ținte inamice pe cer peste regiunea Sumy/foto REUTERSNoaptea trecută, avioane ucrainene doborât două ținte inamice în cer peste regiunea Sumy/REUTERS foto

Noaptea trecută, Forțele Aeriene ucrainene au doborât două ținte inamice pe cer peste regiunea Sumy. Cel mai probabil, acestea erau drone rusești, dar informațiile trebuie clarificate.

Dmitry Zhivitsky, șeful administrației militare regionale Sumy, a împărtășit date despre activitatea de succes a aviației ucrainene în canalul său personal de telegramă.

“În această seară, aviația Forțelor Aeriene a lucrat pe cerul regiunii Sumy. Luptătorii noștri au lovit două ținte deasupra districtului Romensky. Probabil UAV-uri ostile”, a scris Zhivitsky.

Amintiți-vă că ocupanții ruși acoperă în mod regulat zonele de frontieră din regiunea Sumy. De exemplu, astăzi, pe 29 mai, aproximativ 20 de cochilii au sosit de pe teritoriul Federației Ruse. Din fericire, nu au existat victime. Și ieri, un avion de luptă rus a făcut șase lansări de rachete neguidate în zonele din apropierea graniței. Drept urmare, o femeie a fost rănită — un fragment dintr-o cochilie a lovit-o în picior.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.