detalii despre bombardarea Lviv au devenit cunoscute/screenshot

Printre victimele atacului cu rachete de la Lviv se numără angajații unei stații de service auto.

în calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, acest lucru a fost declarat de către primarul din Lviv Andrey Sadovoy în timpul unui briefing la Lviv Media Center “Ucraina”.

“Una dintre rachete a lovit o stație de service auto. Erau oameni care tocmai veniseră la muncă. Drept urmare – șapte morți, 11 răniți, doi dintre ei în stare foarte gravă, medicii fac tot posibilul și imposibilul. Aproximativ 40 de mașini au fost, de asemenea, distruse”, a spus el.

În plus, potrivit lui Sadovyi, ferestrele au zburat în opt case de pe casa scării, iar una dintre școlile din Lviv a rămas și fără ferestre. Ferestrele hotelului din apropiere au fost, de asemenea, spulberate de unda de șoc. Ucrainenii evacuați trăiesc în ea.

Citește și:  ocupanții au lansat un atac cu rachete asupra Kramatorsk: multe clădiri rezidențiale au fost avariate (foto) ocupanții au lansat un atac cu rachete asupra Kramatorsk: multe clădiri rezidențiale au fost avariate (foto)

Reamintim, potrivit șefului Lviv Ova maxim Kozitsky, patru rachete lovit Lviv la aproximativ 8:30 astăzi. Conform informațiilor preliminare, au fost eliberați din regiunea caspică. Trei rachete au lovit o instalație de infrastructură militară-depozite care nu au fost folosite, una a lovit o clădire de reparații a anvelopelor.

Începând cu ora 12:30 se știe despre șapte morți și 11 răniți. Un copil este printre răniți.

Photo of lions fired rockets: consecințele din 18 aprilie 2022 foto UNIAN Photo of Lviv fired rockets: consecințele din 18 aprilie 2022 foto UNIAN fotografia rachetelor trase de lei: consecințele din 18 aprilie 2022fotografie UNIAN de la UNIX Photo of lions fired rockets: consecințele din 18 aprilie 2022 foto UNIAN Photo of Lviv fired rockets: consecințele din 18 aprilie 2022 foto UNIAN Photo of Lviv fired rockets: consecințele din 18 aprilie 2022 foto UNIAN ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.