ca urmare a unui nou bombardament inamic în Kharkiv, trei persoane au fost rănite/foto president.gov.uaca urmare a unui nou bombardament inamic în Kharkiv a suferit trei persoane/foto president.gov.ua

Ca urmare a noului bombardament de către ocupanții din Harkov, trei civili au fost răniți.

Potrivit Procuraturii regionale din Kharkiv, a fost lansată o anchetă preliminară privind încălcarea legilor și obiceiurilor de război (Partea 1 a articolului 438 din Codul Penal al Ucrainei).

potrivit anchetei, la 30 mai, armata rusă a bombardat districtul Kiev din Harkov.

“Nouă străzi au fost incendiate. În urma bombardamentelor, trei civili au fost răniți: un băiat de 16 ani și doi bărbați. Acum toate victimele sunt în spital”, se arată în raport.

se remarcă faptul că, ca urmare a bombardamentului, o serie de case și structuri de uz casnic au fost deteriorate.

În plus, cutii de garaj pe o suprafață de aproape 400 mp. m a luat foc.

Amintiți-vă că în după-amiaza zilei de 30 mai, au apărut informații că Kharkiv era sub foc, martorii oculari au raportat explozii.

Trebuie remarcat faptul că Federația Rusă a invadat teritoriul Ucrainei în dimineața zilei de 24 februarie. Ocupanții au bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi au aruncat bombe asupra locuințelor civililor, în special în regiunea Harkov.potrivit ONU, moartea a peste 3.380 de persoane a fost deja documentată în țara noastră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.