Ministerul de Interne a spus dacă să se teamă de noile amenințări din partea Federației Ruse pe 22 iunie/foto ArmyinformMinisterul de Interne a spus dacă să se teamă de noi amenințări din partea Federației Ruse la 22 iunie/foto Armyinform

Astăzi, 22 iunie, este o altă dată sacră pentru Federația rusă: în această zi, al doilea război mondial a început în 1941 pe teritoriul fostei URSS. Cu toate acestea, nu vă fie teamă de amenințări speciale din partea Rusiei în Ucraina.

Acest lucru a fost declarat de consilierul ministrului Afacerilor Interne Vadim Denisenko la Teledon.

Denisenko a menționat că în această zi, ocupanții vor face la fel ca înainte: armata rusă bombardează deja Ucraina în fiecare zi, ucide și rănește civili, distrugând infrastructura.

Citește și:  Rusia se pregătește să transfere multe unități de rezervă către Donbass - informații Britanice Rusia se pregătește să transfere mai multe unități de rezervă la Donbass-informații Britanice  colonelul a prezis invazia numărului de militari din Belarus care amenință Ucraina Colonelul a prezis invazia de cât de multe militare din Belarus amenință Ucraina  ucrainenii au fost avertizați despre posibilele provocări ale rușilor pe 22 iunie Ucrainenii au fost avertizați cu privire la posibilele provocări ale rușilor pe 22 iunie

Dar, potrivit lui, în unele zone ale Ucrainei, activarea DRG inamic este posibilă. Agențiile de aplicare a legii înțeleg acest risc și continuă să lucreze într-un mod îmbunătățit.

Trebuie remarcat faptul că în fiecare an, pe 22 iunie, Ucraina sărbătorește ziua de doliu și onorarea memoriei victimelor războiului germano-sovietic, care a pretins viața fiecărui al cincilea ucrainean. Centrul pentru combaterea dezinformării din cadrul NSDC din Ucraina a avertizat despre posibile provocări ale ocupanților în timpul evenimentelor cu ocazia Zilei Memoriale a victimelor războiului.

în ajunul consilierului șefului biroului președintelui Alexey Arestovici a avertizat cu privire la amenințarea cu lovituri de rachete de către Federația Rusă asupra Kievului în viitorul apropiat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.