A devenit cunoscut ce ocupanții au pregătit pentru teritoriile ocupate din Ucraina/foto REUTERSA devenit cunoscut ceea ce invadatorii au pregătit pentru teritoriile ocupate din Ucraina/foto de REUTERS

Autoritățile Federației Ruse și-au dat seama ce să facă cu teritoriile ocupate temporar din Ucraina. Ocupanții intenționează să creeze un district separat în cadrul Federației Ruse prin referendumuri false.

ediția rusă “Medusa” scrie despre ea

“Districtul ar trebui să apară după referendumurile privind aderarea Rusiei sunt organizate în aceste teritorii. Teritoriile ucrainene nu se vor alătura districtelor existente”, se spune în mesaj.

Boris Rapoport, șeful adjunct al Departamentului Administrației Prezidențiale pentru asigurarea afacerilor Consiliului de stat, care este numit “manager de criză” la Kremlin, este responsabil pentru formarea “noului district rus”.

Citește și:  Brigada 59 a Forțelor Armate din Ucraina a arătat transformarea ocupanților în îngrășăminte ale BMP împreună cu echipajul (video) Brigada 59 a Forțelor Armate din Ucraina a arătat transformarea BMP a ocupanților în îngrășăminte împreună cu echipajul (video)Letonia va continua să sprijine refugiații din Ucraina până la sfârșitul anului Letonia va continua să sprijine refugiații din Ucraina până la sfârșitul anului

Boris Rapoport – ce face el

El a fost cel care s-a ocupat de Donbass în 2014, când a ocupat funcția de șef adjunct al Departamentului de cooperare Socio-economică cu țările CSI.

Acum Rapoport caută candidați pentru “posturi” în ORDLO, precum și în teritoriile ocupate temporar din regiunile Kherson și Zaporozhye. Sarcina oficialilor nou-născuți este de a organiza un referendum fals privind aderarea la Federația Rusă.

Kremlinul discută două date ale pseudo-referendumurilor-“la jumătatea lunii iulie, dacă situația de pe front o permite” și 11 septembrie, când vor avea loc alegeri guvernamentale în Federația Rusă.

Citește și:  APU a arătat imagini ale operațiunii de luptă a sistemului de apărare aeriană OSA pe drona rusă Orlan - 10 (video) APU a arătat imagini ale operațiunii de luptă a sistemului de apărare aeriană OSA pe drona rusă Orlan-10(video) Reznikov a spus că crabii polonezi sunt gata să bată invadatorii ruși Reznikov a spus că “crabii” polonezi sunt deja gata să bată ocupanții ruși

“Posturile “vor avea doar propriile lor: Pushilin și apicultorul se pregătesc

tehnologii politici ar trebui să preia funcțiile de” ofițeri politici “sau” politicieni adjuncți ” în teritoriile ucrainene ocupate temporar.

“Ei caută oameni care au experiență în lucrul cu opoziția, pot acționa într-un mod nestandard, deoarece sarcinile din Donbas nu sunt banale”, a explicat unul dintre interlocutori.

Tehnologilor politici li se oferă funcții de șefi adjuncți ai orașelor ocupate temporar din Ucraina pentru a supraveghea Politica, viața publică, mass-media, pregătirea pentru referendumuri și asistența socială.

Citește și:  în Federația Rusă au început să vorbească despre sfârșitul războiului înainte de sfârșitul anului (video) În Rusia, au început să vorbească despre sfârșitul războiului înainte de sfârșitul anului (video) rotația are loc în Melitopol: oamenii DNR au venit să înlocuiască Regardie Rotația are loc în Melitopol:” DNR ” a venit să înlocuiască Regardie

Primul adjunct al Administrației Prezidențiale a Federației Ruse, Serghei Kiriyenko, dorește să-și pună propria persoană ca șef al “noului district federal”, dar nu există nicio confirmare că vorbim despre Rapoport.

“Pentru Kiriyenko, aceasta este o regiune model. Vrea să-i arate lui Putin că are o echipă de conducere, că poate face față chiar și unor sarcini atât de complexe și să devină succesor …fluxurile financiare foarte serioase vor merge în regiune, Kiriyenko vrea să le controleze”, se spune în mesaj.

În plus, liderii militanților “DNR” și “LNR” – Denis Pushilin și Leonid Pasechnik ar putea fi în curând înlocuiți de oficialii “lor”, astfel încât să nu existe ” mizerie a distribuției finanțării bugetare de către personaje locale noroioase.”

Citește și:  Shooting sau în subsol: o femeie din RPD a povestit cum fac campanie pentru un contract în Forțele Armate ale Federației Ruse Execuție sau în subsol: o femeie din ” DNR “a povestit cum” agită”pentru un contract în Forțele Armate ale Federației RuseTunarii ucraineni din sud au prăjit în mod expert pozițiile ocupanților (video) Tunarii ucraineni din sud au” prăjit ” în mod expert pozițiile ocupanților (video)

Ocuparea teritoriilor Ucrainei – ceea ce este cunoscut

Serghei Tsekov, membru al Comitetului Internațional al Consiliului Federației Federației Ruse, a declarat că autoritățile ruse intenționează să – și însușească Teritoriile Ucrainei-zonele ocupate temporar din regiunile Donbass, Herson și Zaporozhye. 

În acest scop, ocupanții intenționează să organizeze referendumuri false. Tsekov a spus că, în opinia sa, care deține pseudo-referendumuri privind” anexarea “acestor teritorii din Ucraina în Rusia va fi”destul de rapid, în termen de un an.”

Pe 29 mai, trădătorul Kirill Stremousov, plasat de ocupanții din partea ocupată a regiunii Herson, a declarat că intenționează să ceară Kremlinului să “anexeze” regiunea la Rusia, o decizie, crede el, va fi luată “până anul viitor.”

Șeful Herson OVA, Gennady Laguta, a declarat pe 7 iunie că colaboratorii au fost însărcinați să pregătească un” referendum ” la Herson privind aderarea la Federația Rusă până în toamnă. Instrucțiunile corespunzătoare au fost date de șeful adjunct al administrației președintelui rus. 

Pe 8 iunie, gauleiter din Melitopol, Galina Danilchenko, a declarat că pregătirile pentru un referendum fals similar au început în oraș. În aceeași zi, așa-numitul “reprezentant al Administrației regionale”, colaborator Vladimir Rogov a declarat că “referendumul” din acest an va avea loc în regiunea Zaporozhye.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.