Sabotorii Federației Ruse au găsit o

Centrul pentru combaterea dezinformării din cadrul NSDC din Ucraina a declarat că grupurile de sabotaj rusești au găsit o “lacună” din Europa și vin în Ucraina cu acreditările jurnaliștilor agențiilor video Ruptly.

Acest lucru este raportat în canalul Telegram al Centrului.

“De data aceasta, ocupanții au găsit o” lacună ” din Europa. Ei vin la noi cu acreditările jurnaliștilor agențiilor video Ruptly, iar aceasta este o filială a agenției Russia Today”, se spune în mesaj.

Se remarcă faptul că această agenție rusă de știri video are un birou la Berlin.

ele pot avea, de asemenea, numele de “canal sebastă” sau “Agenția Maffick”, a spus NSDC.

Centrul a cerut cetățenilor să fie vigilenți și să transmită informații despre DRG-urile inamice către chatbot-ul SBU: @stop_russian_war_bot.

Anterior, serviciile de informații ucrainene au avertizat că președintele rus Vladimir Putin pregătește un atac terorist la centrala nucleară de la Cernobîl pentru a da vina pe Ucraina.

Amintiți-vă că trupele rusești au intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. La începutul războiului, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat așezările pașnice, în special Kiev, Kharkiv, Chernihiv, Kherson și Mariupol.potrivit datelor oficiale, numai în Mariupol, începând cu 14 martie, numărul victimelor a depășit 2.300 de persoane.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.