NSDC a povestit cum Federația rusă folosește politicianul japonez în scopuri proprii/fotografie twitter.com/official_s_mune NSDC a povestit cum Federația rusă folosește politicianul japonez în scopuri proprii/fotografie twitter.com/official_s_mune

Centrul pentru combaterea dezinformării de la NSDC avertizează că propaganda rusă, cu ajutorul parlamentarului japonez Muneo Suzuki, încearcă să convingă Ucraina să negocieze cu Federația Rusă. 

După cum sa menționat în Comitetul Central, în ajunul summitului G7, care va avea loc în Germania pe 26 iunie, Rusia, prin politicieni loiali, încearcă și mai activ să convingă Ucraina să negocieze.

În special, Muneo Suzuki îi ajută pe ocupanți în acest sens. Pe 22 iunie, într-un comentariu la publicația rusă de propagandă RIA Novosti, el a dat vina pe Ucraina pentru că Rusia a declanșat un război pe scară largă.

Citește și:  Federația Rusă a anunțat în mod neașteptat că încearcă să negocieze pacea cu Ucraina cât mai curând posibil Federația Rusă a anunțat în mod neașteptat că încearcă să negocieze pacea cu Ucraina cât mai curând posibil  Zelensky a comentat posibile negocieri cu Putin: sunt gata Zelensky a comentat posibile negocieri cu Putin:”sunt gata”  nu există timp pentru discuții: Zelensky a comentat negocierile cu Rusia “Nu este timp pentru discuții”: Zelensky a comentat negocierile cu Rusia

potrivit acestuia, ” Kievul este responsabil pentru neîndeplinirea acordurilor de la Minsk.”

“O astfel de declarație a unui politician japonez este o continuare a retoricii sale pe care Ucraina trebuie să o capituleze urgent. Pe 16 iunie, Yahoo News Japan a publicat un articol de Suzuki, în care politicianul spunea: Dacă Ucraina nu poate lupta fără ajutorul Occidentului, “predarea onorabilă este importantă pentru a salva vieți.” Această declarație a primit un baraj de critici din partea societății japoneze, care susține integritatea teritorială a Ucrainei”, notează Comitetul Central.

Amintiți-vă că strategul militar american Edward Luttwak promovează activ ideea rusă a unui referendum în regiunile Donetsk și Luhansk ca singura opțiune de a pune capăt războiului.

Anterior, Centrul pentru combaterea dezinformării din cadrul NSDC din Ucraina a numit numele “experților” occidentali loiali prin care Federația Rusă încearcă să promoveze narațiunea victoriei sale “inevitabile” și necesitatea ca Ucraina să facă concesii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.