Krivonos a menționat că politicienii ucraineni trebuie să continue să lucreze pentru a se asigura că lumea oferă Ucrainei arme /foto UNIAN

Ex-secretar adjunct al NSDC Serghei Krivonos a spus cât de mult mai mult, în opinia sa, războiul din Ucraina va dura. El crede că victoria va fi dificilă, iar luptele nu se vor încheia în 1 sau 2 săptămâni. 

el a declarat Acest lucru în aerul canalului 24.

Krivonos a menționat că politicienii ucraineni trebuie să continue să lucreze pentru a se asigura că lumea oferă Ucrainei arme. Cu toate acestea, nu merită să visezi că cerul va fi închis peste țara noastră. De asemenea, fostul secretar adjunct al NSDC consideră că va exista în continuare o victorie în războiul cu Rusia, dar nu ne va fi dată atât de ușor pe cât ne-am dori.

“Nu va fi o victorie ușoară. Această victorie va fi una lungă. Războiul va dura încă nu 1 sau 2 săptămâni. Trebuie să înțelegem acest lucru”, a spus Krivonos.

În opinia sa, Rusia va continua să folosească metode rușinoase de război. Prin urmare, victoria va fi dificilă. Krivonos a mai spus că în orașele mari este necesară evacuarea parțială a oamenilor. Vorbim despre locuitorii zonelor în care se află infrastructura critică, cum ar fi unitățile militare, fabricile etc. Acest lucru, crede el, poate reduce pierderile în rândul oamenilor.Anterior, UNIAN a raportat deja că Ministerul Apărării a numit problemele logistice cu care se confruntă ocupanții.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.