fotografia vehiculelor de sprijin ale Federației Ruse a întâlnit APU pe 19 martie 2022 fotografie de la clasa a II-a facebook.com/GeneralStaff.ua  fotografia mașinii de asistență a Federației Ruse a întâlnit APU pe 19 martie 2022 fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua fotografia mașinii de asistență a Federației Ruse a întâlnit APU pe 19 martie 2022 fotografie de la clasa a II-a facebook.com/GeneralStaff.ua

Trupele ruse au probleme semnificative cu logistica și sprijinul. Forțele noastre de Operațiuni Speciale ale Forțelor Armate ale Ucrainei fac totul pentru a face aceste probleme și mai mari.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a asigurat că rezistența totală față de invadatorii ruși continuă. Deci, MTR a distrus complet vehiculele de sprijin care nu au reușit să ajungă la destinație.

Echipamentul a ars complet. Acest fier vechi nu este supus reparației.

“Și în curând lupii noștri de la comanda forțelor de Operațiuni Speciale ale Forțelor Armate din Ucraina și vânătorii experimentați din Apărarea teritorială a Forțelor Armate vor accelera “demilitarizarea” Forțelor Armate ale Rusiei”, a remarcat Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

observăm că în ajunul apărătorilor ucraineni au distrus mai multe coloane de echipamente ale ocupanților din Mykolaiv și regiunea Sumy. Pierderile inamice sunt încă clarificate.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.