ocupanții ruși mor în masă în Ucraina/REUTERS photoOcupanții ruși mor în masă în Ucraina/foto de REUTERS

Șeful serviciului secret de informații din Marea Britanie (Mi6), Richard Moore, consideră că ar putea deveni dificil pentru Rusia să-și asigure armata și este probabil să ia o pauză operațională în următoarele săptămâni.

Acest lucru este raportat de Radio Liberty.

Se remarcă faptul că, vorbind la forumul de securitate Aspen din statul american Colorado, Moore și-a exprimat opinia că progresul pe care trupele ruse l-au realizat în Ucraina în ultimele luni este relativ mic.

“Vorbim despre un număr mic de kilometri de progres. Când cuceresc orașul, nu mai rămâne nimic. Este distrus”, a spus el.

Pauza operațională va oferi forțelor ucrainene, al căror moral, potrivit lui, este încă ridicat, posibilitatea de a riposta cu “arme din ce în ce mai bune” pe care le-au primit, crede șeful serviciilor de informații.

Moore, în același timp, a remarcat că războiul “evident nu sa încheiat”, iar odată cu apropierea iernii și presiunea asupra aprovizionării cu gaz, “ne așteaptă vremuri grele Dar este important, în opinia sa, ca forțele ucrainene să-și demonstreze capacitatea de a riposta și că Europa continuă să sprijine militar Ucraina.

Citește și:  Mass-media a aflat despre planurile Federației Ruse de a lansa o nouă ofensivă și de a captura Odessa Mass-media a aflat despre planurile Federației Ruse de a lansa o nouă ofensivă și de a captura Odessa Belarusii se agită să se alăture companiilor militare private din Federația Rusă - Statul Major General Belarușii sunt agitați să se alăture companiilor militare private din Federația Rusă – Statul Major General ocupanții iau documente personale de la Mobilizați de la Statul Major General ORDLO Ocupanții iau documente personale de la” Mobilizați ” de la statul major ORDLO – general

Șeful serviciilor de informații și – a dat și estimarea numărului de ocupanți uciși în război în acest moment-15 mii. El a spus că aceasta este ” probabil o evaluare conservatoare “și a numit nasul președintelui rus Vladimir Putin, care se aștepta la o victorie rapidă,”foarte sângeros”.

“Și aceștia nu sunt copii de clasă mijlocie din Sankt Petersburg sau Moscova. Aceștia sunt copii săraci din zonele rurale ale Rusiei. Sunt din orașele siberiene. Ele aparțin în mod disproporționat minorităților etnice. Aceasta este carnea lui de tun”, a comentat Moore.

după cum a raportat UNIAN, la 21 iulie, pierderile totale ale ocupanților ruși se ridică la 38.850 de persoane.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.