Rusia nu are destui oameni pentru a continua războiul/foto de REUTERS

Compania olandeză Prosus (Naspers holding), care deține Avito, tace despre anunțurile în masă de recrutare în armata rusă pe site-ul lor.

Acest lucru a fost anunțat de om de afaceri, ex-ministru al Cabinetului de Miniștri Dmitri Dubilet în canalul telegram.

Acum, acest site este închis traficului străin, dar dacă îl accesați prin IP rusesc, puteți găsi cu ușurință o mulțime de anunțuri despre serviciul contractual militar.

 anunț pe Avito/screenshot t.me/dmytro_dubilet

Prosus are, de asemenea, afaceri în Ucraina și Polonia – OLX. El scrie că angajații birourilor ucrainene și poloneze se confruntă foarte dureros cu acest război și cu lipsa de dorință a biroului principal de a nu boicota, ci cel puțin de a elimina aceste anunțuri militare și de a pune presiune asupra biroului principal. 

“Îndemnăm Prosus și Naspers Holding să înceapă urgent cel puțin să elimine în mod activ toate anunțurile legate de militari de pe Avito. Și ca maxim – pentru a vă opri imediat afacerea în Rusia într-o formă sau alta”, scrie Dubilet.după cum știți, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina nu exclude că mobilizarea deschisă va începe în Rusia pentru a continua războiul din Ucraina.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.