știri din Ucraina/Foto Andrey Vasilyuk

Există o situație umanitară dificilă în orașul Berdyansk, regiunea Zaporozhye. Locuitorii îngheață în casele lor, este foarte dificil să obții mâncare și bani.

Acest lucru este raportat de un corespondent TSN.

Din cauza deteriorării conductei de gaz, majoritatea caselor din Berdyansk nu au gaz și lumină. Nu este încă posibilă repararea defecțiunii din cauza bombardării active de către Federația Rusă.

În majoritatea caselor, temperatura nu depășește 12 grade. Populația încearcă să se încălzească cu aparate electrice, motiv pentru care rețeaua nu se ridică și deseori elimină electricitatea. Cele mai dificile cartiere sunt colonia și 8 Martie.

practic nu există Internet în oraș. Există un semnal slab de “Ukrtelekom” și un Internet mobil lent.

Produsele din oraș pot fi cumpărate numai pe piața centrală. Există o lipsă de bunuri și prețuri ridicate. De exemplu, o duzină de ouă costă de la 50 la 100 de grivne. Există legume și pește pe piață. Există o lipsă de medicamente în farmacii. Medicamentele noi nu sunt importate, iar proviziile de dinainte de război sunt aproape terminate.

localnicii se plâng de lipsa de numerar. Numerarul este dat numai în băncile mari-o mie pe zi de persoană. Puteți sta la coadă pentru bani toată ziua și nu așteptați. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.