nu există o pregătire reală a ocupanților pentru pregătirea reală a ocupanților pentru că nu există” referendum ” în regiunea Herson-Khlan/foto censor.net

Invadatorii ruși au amânat din nou pseudo-referendumul planificat privind anexarea regiunii Kherson la Federația rusă, dar nu există o pregătire reală pentru aceasta.

Acest lucru a fost anunțat de deputatul Consiliului Regional Kherson, Serghei Khlan, în aerul teletonului FREEH. 

Deci, ocupanții au anunțat o nouă dată-15 septembrie (numită anterior 11 septembrie). În același timp, în ultimele săptămâni nu s-au înregistrat progrese în ceea ce privește “referendumul”.

“Nu există o pregătire reală pentru referendum acum. Acum ocupanții sunt îngrijorați. Au intrat în panică în ultimele două săptămâni. Înainte de aceasta, se pregăteau, amânau în mod constant data la o dată ulterioară. … Chiar și cu numirea ocupației sale verticale, totul este pus pe pauză. Nu am văzut absolut niciun progres serios în ultimele 2-3 săptămâni, cu excepția declarației că “Rusia va fi aici pentru totdeauna”, a spus Khlan.

Citește și:  Arestovich a povestit despre apărarea eroică a frontierei administrative cu Crimeea Arestovich a spus despre apărarea eroică a frontierei administrative cu Crimeea  Podolyak a explicat când Ucraina va lansa o contraofensivă cu drepturi depline Podolyak a explicat Când Ucraina va lansa o contraofensivă cu drepturi depline  locuitorii din Regiunea Herson raportează că rușii au lovit cel mai înalt far al Ucrainei cu rachete locuitorii din Regiunea Herson raportează că rușii au lovit cel mai înalt far al Ucrainei cu rachete high lighthouse of Ukraine

Anterior, inamicul a reușit să fure baza de date a alegătorilor, ocupanții au încercat să efectueze un recensământ al populației. 

“Singurul astfel de pas care a provocat îngrijorare a fost furtul registrului alegătorilor din 2019 din arhivă, de la alegerile prezidențiale, când a existat o prezență maximă la vot. Apoi au avansat destul de serios. Următorul pas a fost că au început să efectueze un recensământ al populației prin OSBB, dar nici măcar nu au reușit. Nu văd niciun pas pentru a se asigura că încep să o facă din nou”, a spus deputatul consiliului regional.

Khlan a subliniat, de asemenea, că planurile ocupanților au fost serios perturbate de forțele noastre armate cu noi arme care au sosit. 

“cu HIMARS, distrugerea exactă a depozitelor și pozițiilor inamice este vizibilă nu numai pe prima linie, ci și în spate”, a menționat el. 

Amintiți-vă că Kherson și o parte din regiune au fost sub ocupație rusă de mult timp. Agresorul își declară periodic intenția de a organiza un “referendum” acolo și, de asemenea, efectuează represiuni împotriva populației civile. În același timp, locuitorii orașului și regiunii încearcă să reziste armatei ruse, sugerând în orice mod posibil că nu sunt bineveniți acolo.

Ocupanții vor organiza un “referendum” privind anexarea teritoriului ocupat temporar la Federația rusă în septembrie. Sudiștii se opun pseudo-referendumului.

zilele trecute, locuitorii din Regiunea Herson ocupată temporar au fost îndemnați să stea departe de acumulările de echipamente inamice sau trupe rusești, deoarece “APU vine.” 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.