ilustrație depositphotos.com

În Ucraina, nu există probleme critice cu accesul la Internet și telefonie – operatorii și furnizorii furnizează servicii de comunicații electronice în întreaga țară.

Acest lucru este raportat în canalul Telegram al Serviciului de Stat pentru comunicații speciale și protecția informațiilor din Ucraina.

Se remarcă faptul că în locurile în care rețelele de comunicații au fost deteriorate ca urmare a ostilităților, lucrările de restaurare continuă.

“Inamicul a început să folosească războiul electronic în unele locuri-telefoanele abonaților sunt blocate pentru a semăna panică și haos în rândul populației. De asemenea, din cauza deteriorării liniilor de comunicații cu fibră optică, există o problemă cu comunicațiile mobile și Internetul în regiunea Luhansk. Sistemele și rețelele sunt restaurate”, se arată în raport.

Serviciul de comunicații de Stat a menționat că Centrul Național de gestionare operațională și tehnică a rețelelor de telecomunicații din cadrul Serviciului de Stat pentru comunicații speciale și protecția informațiilor din Ucraina a convenit cu operatorii cu privire la procedura de schimb de informații despre circulația abonaților în țară pentru o viziune holistică a fluxurilor migratorii din Ucraina în timpul războiului și redistribuirea optimă a asistenței umanitare și de altă natură pentru cei care au nevoie de ea.

Sa” Ukrtelekom ” oferă servicii de telefonie și acces la Internet în toate regiunile, cu excepția Chernihiv. Specialiștii companiei caută o oportunitate de a restabili serviciile în regiunea Chernihiv, unde lipsesc din cauza deteriorării rețelei în timpul ostilităților.

disponibilitatea medie a nodurilor regionale de comunicare este de 80%.

Limita de viteză a accesului la Internet pentru abonații privați din toate regiunile, cu excepția Sumy, a fost ridicată. Prioritatea accesului la Internet este acordată serviciilor Forțelor Armate ale Ucrainei, forțelor de securitate și apărare și infrastructurii sociale.

reamintim că ucrainenii sunt îndemnați să nu supraîncărcați rețelele mobile.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.