APU apără eroic Ucraina și distruge inamicul/REUTERS

Secretarul Consiliului Național de securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksiy Danilov, a declarat că nu există progrese pe care inamicul le-ar dori în nicio direcție.

el a declarat Acest lucru în aerul teledonului de informații.

Danilov a subliniat că serviciile de informații străine prezic Victoria Ucrainei în războiul cu Federația Rusă.

“Va fi dificil? Da, va fi dificil, pentru că nu subestimați inamicul. Îmi cer scuze pentru argou, îl lovim în toate direcțiile, dar se târăsc ca lăcustele… Știu sigur că vom sta, pentru că acesta este pământul nostru și nu avem unde să ne retragem din acest pământ, așa că îl vom apăra”, a spus el.

Secretarul NSDC a subliniat că acum Ucraina are o înțelegere clară a planurilor pe care inamicul le are acum.

“Aceste planuri s-au schimbat un pic de la începutul războiului, pe care au avut o dorință de a finaliza în două sau trei zile și Martie de-a lungul Khreshchatyk. Nu se va întâmpla niciodată”, a spus Danilov.

Potrivit acestuia, inamicul a trecut la o altă tactică, în special, aproximativ 8 generali ruși au fost eliminați din posturile lor, iar noi au fost numiți din cauza neîndeplinirii sarcinilor.

“Înțelegem clar ce se întâmplă acum în Federația Rusă. Sunt disperați. Acesta este războiul nostru, pe care îl vom câștiga cu siguranță”, a subliniat secretarul NSDC.

El a menționat că acum trupele rusești se mișcă foarte încet ,pentru că”batem inamicul în toate direcțiile.”

Danilov a remarcat rezistența națională uriașă a ucrainenilor.

“spiritul societății noastre este doar frenetic. Și nu văd nicio posibilitate ca inamicul să câștige astăzi. Nu există progrese pe care le-ar dori în nicio direcție”, a adăugat el.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *