De luni, școlile din Skadovsk sunt reluate , autoritățile spun că controlează situația/foto facebook.com/skadovskrada

Primarul din Skadovskaya, Regiunea Kherson, Alexander Yakovlev, a declarat că nu există trupe de ocupație în oraș, iar situația este controlată.

El a anunțat acest lucru în mesajul său video.

“Nu există trupe de ocupație în Skadovsk astăzi. Și situația rămâne controlată. Utilitățile funcționează, există gaz, apă și lumină, există comunicare, totuși, uneori intermitent…”,- A remarcat Yakovlev.

Potrivit acestuia, începând de luni, orașul intenționează să reia procesul educațional în școlile orașului și ale comunității într-un mod îndepărtat, poate că activitatea școlii de muzică și a casei de cultură va fi reluată.

“Cu privire la situația de securitate. Situația din oraș este controlată. Avem patrule de lucru, un serviciu de securitate este de lucru. Prin urmare, mai mult sau mai puțin respectăm ordinul”, a subliniat primarul.

După cum a raportat UNIAN, în regiunea Herson, ocupanții ruși pregătesc un referendum privind crearea așa-numitului “HNR”.Președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk, a declarat că organizatorii, complicii și interpreții pseudo-referendumului se vor confrunta cu răspunderea penală, iar președintele Vladimir Zelensky a avertizat aspru colaboratorii cu privire la consecințe.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *