Rusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass/t.me/landforcesofukraineRusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass/t.me/landforcesofukraine

Generalul Bundeswehr retras Udo oilig consideră că, pe lângă artilerie, este nevoie de un număr mare de drone în luptele împotriva ocupanților armatei ucrainene.

El și-a exprimat această opinie într-un interviu acordat DW.

El a subliniat că partenerii occidentali trebuie să consolideze capacitățile Forțelor Armate ale Ucrainei, astfel încât Ucraina să poată acționa în profunzimea pozițiilor inamice.

“Și, astfel, lupta cu artileria lui (inamicului) puternic, precum și împiedică aprovizionarea cu muniție, ca să spunem așa, logistica din spate, ajutând pentru a compensa pierderile din față”, a spus armata.

Citește și:  rușii au bombardat o plajă din regiunea Donetsk: un mort, 11 răniți Rușii au tras pe o plajă din regiunea Donetsk: un mort, 11 răniți Federația Rusă se pregătește să transfere multe unități de rezervă către Donbass - informații Britanice Rusia se pregătește să transfere mai multe unități de rezervă la Donbass-informații Britanice  Tunarii ucraineni au găsit și distrus vehicule blindate rusești în hangar (video) Tunarii ucraineni au găsit și distrus vehicule blindate rusești în hangar (video)

Potrivit lui Oilig, utilizarea dronelor în acest război este, de asemenea, o opțiune eficientă: “și sunt surprins că nu se aflau pe una dintre liste (lista armelor cerute de partea ucraineană). Dar într-o altă listă, cred că au fost enumerate.”

“Sistemele fără pilot s-au dovedit a fi foarte eficiente și eficiente în timpul războiului din Transcaucazia (în Nagorno-Karabah), când au fost folosite în bătălii de Azerbaidjan. Și îmi pot imagina că dronele pot juca un rol foarte important și eficient pentru armata ucraineană de a respinge atacurile rusești”, crede expertul.

Tancurile și vehiculele blindate sunt necesare pentru a proteja mișcările trupelor, a adăugat oilig.

războiul din Ucraina: date actuale

Rusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass. Luptele acerbe pentru Severodonetsk continuă în prezent. Ieri, pe 21 iunie, trupele ruse au ocupat o serie de sate din apropiere.

Potrivit analiștilor de la Institutul American pentru studiul războiului, în săptămâna următoare Federația Rusă va încerca să atace Lisichansk. După cum notează Statul Major General, invadatorii se apropie deja de oraș, teritoriul este sub foc.

În plus, rușii încearcă să reia Ofensiva asupra Slavyansk. 

Belarus ajută, de asemenea, agresiunea lui Putin. Armata ucraineană a observat că Forțele Republicii efectuau recunoaștere la granița cu țara noastră. 

Dacă președintele Rusiei “pune presiune” pe Lukașenko pentru a intra în războiul împotriva statului ucrainean, armata belarusă poate forma o forță de grevă și poate începe ostilitățile active timp de o lună, au spus experții mai devreme.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.