din 24 februarie, peste 300 de mii de oameni au părăsit regiunea Luhansk/telegraf.com.ua Din 24 februarie, peste 300 de mii de oameni au părăsit regiunea Luhansk/telegraf.com.ua

Nu se știe încă câte persoane rămân în regiunea Luhansk. Nu există informații exacte despre numărul de morți.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, acest lucru a fost anunțat în timpul briefingului de către președintele Luhansk Ova Serghei Gaidai.

“Nu știm câți au murit, bombardamentele au fost atât de intense încât uneori oamenii nu au putut ridica morții timp de câteva zile sau chiar săptămâni. Iar cei care au încercat să ia sau să îngroape oamenii ar putea, de asemenea, să moară sub următoarea bombardament. Situația este foarte dificilă și nu a existat o astfel de densitate de foc nicăieri în Ucraina, doar regiunile Donețk și Luhansk au intrat sub astfel de bombardamente”, a spus Gaidai.

Cu toate acestea, el a menționat că, începând cu 24 februarie, peste 300 de mii de oameni au părăsit regiunea Luhansk. În total, în Regiunea Luhansk erau 650 de mii de cetățeni după ocuparea unei părți din teritorii în 2014.

Citește și:  evacuarea în masă a populației din Mariupol este așteptată în toamnă-primar Evacuarea în masă a populației din Mariupol este așteptată în toamnă-Primarul în timpul retragerii de la Severodonetsk, APU a distrus un pluton și jumătate de invadatori (video) În timpul retragerii de la Severodonetsk, APU a distrus un pluton și jumătate de ocupanți (video)  invadatorii nu au capturat întreaga regiune Luhansk, dar planifică un referendum privind aderarea la Federația rusă în avans-Gaidai Invadatorii nu au capturat întreaga regiune Luhansk, dar planifică un “referendum”privind aderarea la Federația rusă în avans-Gaidai  în Ova Luhansk, au numit condițiile în care Rusia va începe mobilizarea pe scară largă Luhansk OVA numit condițiile în care Rusia va începe mobilizarea pe scară largă

Mai devreme, UNIAN a raportat deja că rușii au atacat în patru direcții în Regiunea Luhansk. Pe 18 iulie, ocupanții au tras artilerie în spații pașnice de 11 ori.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.