Alexey Arestovich/photo UNIANAlexey Arestovich/foto UNIAN

nu va fi nici o grevă nucleară la Kiev. Revenind la Ambasada SUA din capitală, diplomații americani au dat un răspuns la această întrebare.

Această opinie a fost exprimată de consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich într-un interviu cu Mark Feigin.

“Kristina Queen (Însărcinatul cu afaceri al SUA în Ucraina) s-a întors astăzi cu diplomați americani la Ambasada Statelor Unite la Kiev, care a închis în cele din urmă problema unui posibil atac nuclear asupra Kievului”, a spus el.

“Toată lumea mă întreabă, și nu numai pe mine, dacă va exista sau nu un atac nuclear asupra Kievului, dacă rachetele vor zbura sau nu. În cele din urmă, Kristina Queen a dat răspunsul – nu va exista o grevă nucleară asupra Kievului”, a spus el.

Arestovich a cerut să nu fie condus la “povești de groază înfricoșătoare”:

“Psihoza este masivă. M-am săturat să înregistrez aceste videoclipuri, să explic… nu este nevoie să fiu condus la toate aceste povești de groază înfricoșătoare. În același timp, se pare că nu oamenii proști și chiar oficialii cu autoritate se răspândesc… informațiile și provocările psihologice vor continua din ce în ce mai des. Și pentru a rotunji datele și nu pentru a rotunji datele. Nu te desprinde de realitate.”

rechemare, mai devreme a fost raportat că taxa SUA d ‘ affaires în Ucraina, Kristina Regina, a confirmat astăzi întoarcerea ei la Kiev.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *