conversația ocupantului interceptată/REUTERS photo

Consilierul ministrului Afacerilor Interne, Anton Gerashchenko, a lansat o înregistrare a conversației invadatorului rus, care și-a numit scopul principal în războiul din Ucraina. Potrivit lui, brigada lui va fi aici până când vor lua Mariupol.

“Suntem aici până când vom lua Mariupol. Și acolo” Azov ” stau, p * * * curse. Avem pierderi grele, așa că ne putem întoarce pe 16. Ei bine, cei care au supraviețuit. Un prieten de la departamentul meu a avut cel mai bun prieten muri ieri. La fel și prietenii mei. 700 de persoane pe zi. Au intrat ieri în oraș și acolo era o școală, iar “Azov” stătea în școală. Au bombardat-o pe a noastră acolo și asta este, nu există nicio legătură cu ei. Suntem trimiși în oraș în bucăți mici și toți cei care merg acolo nu se mai întorc”, a spus ocupantul.

el a vorbit, de asemenea, despre modul în care armata ucraineană protejează Ucraina noastră. Probabil, ocupanții se sperie și nu știu unde să fugă.

“Nu știi de unde trag. De sus, Grenada este o explozie, a doua este o explozie. Fugim, dar nimeni nu știe unde să alerge”, a adăugat invadatorul.

anterior, ocupantul a vorbit la telefon despre pierderile din Războiul din Ucraina.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *