vorbitorul lui Putin amenință direct să prelungească războiul din Ucraina/foto UNIANPreședintele lui Putin amenință direct să prelungească războiul din Ucraina/foto UNIAN

autoritățile ruse amenință direct să prelungească războiul împotriva Ucrainei. Rusia nu va mai avea încredere în Occident.

Acest lucru a fost declarat de secretarul de presă al Președintelui Rusiei Dmitry Peskov într-un interviu acordat MSNBC.

“Da, va fi o criză pe termen lung. Nu vom mai avea niciodată încredere în Occident”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Putin, potrivit acestuia, relațiile dintre Rusia și Occident sunt acum la un nivel scăzut.

Citește și:  partizanii ucraineni nu permit invadatorilor să se stabilească în teritoriile ocupate-ISW Partizanii ucraineni nu permit invadatorilor să se stabilească în teritoriile ocupate-ISW  în Koblevo, valurile au adus o mină de mare pe țărm, care a explodat brusc În Koblevo, valurile au adus o mină de mare pe țărm, care a explodat brusc

În același timp, el a subliniat că Kremlinul nu poate garanta păstrarea vieții cetățenilor americani care au fost capturați de militanții “DNR” de lângă Harkov.

După cum a raportat UNIAN, așa-numita “Curte Supremă” a grupului armat ilegal “DNR”, controlat de Kremlin, a condamnat la moarte trei prizonieri străini care au luptat ca parte a Forțelor Armate ale Ucrainei. Vorbim despre doi britanici-Sean Pinner și Aiden Eslin, precum și cetățeanul marocan Saadoun Brahim. Toți au semnat contracte cu Forțele Armate ale Ucrainei înainte de începerea invaziei pe scară largă a Federației Ruse în Ucraina.

La rândul său, Biroul ONU pentru Drepturile Omului a condamnat pedeapsa cu moartea impusă a trei voluntari străini în Ucraina de așa-numita “instanță” a autoproclamatei “Republici Populare Donetsk”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *