foto: Sergey Gaidai

Președintele Administrației Regionale de Stat din Luhansk, Serghei Gaidai, a declarat că luptele continuă constant în regiune. 

Acest lucru este menționat în postarea sa de pe Facebook.

“Invadatorii ruși au crezut că vor lua Regiunea Luhansk în câteva ore. Este o greșeală să subestimezi inamicul, mai ales atunci când nu soldații cu mâna rece se luptă cu tine, ci oamenii! Voi, teroriștii ruși, sunteți niște criminali cinici. Tot ceea ce ocupanții sunt gata să facă pentru a contracara răul asupra civililor. Animalele ucid copii și adulți cu sânge rece, nu le pasă de persoana la care trag, nu le pasă că Severodonetsk, Rubezhnoye, Kremennaya, Popasnaya, Gorskoye au uitat ce este un vis pașnic, au uitat cum să iasă afară și să se bucure de primăvară și să nu alerge la cel mai apropiat adăpost, neștiind dacă vor ieși din el în viață”, scrie Gaidai.

El a menționat că credința locuitorilor din regiune în APU este nesfârșită.

“Situația este extrem de dificilă. Luptele nu se termină pentru un minut. Multe victime. Nu există comunicații. 27 de așezări au fost complet dezactivate, 11 parțial, în total sunt 115.461 de consumatori. Nu există gaz, apă, încălzire. Există putere și credință în victorie! În fiecare zi, Regiunea Luhansk merge la mitinguri împotriva ocupației rusești. Nimeni nu vrea să fie înun ” LNR ” fantezist, nu în Rusia, sub conducerea unui nebun!”,- spune mesajul.

ne amintim că mai devreme în Regiunea Luhansk, șapte polițiști ucraineni au dezertat la inamic.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.