numărul copiilor răniți ca urmare a agresiunii armate a Federației Ruse a crescut/ua.depositphotos.com Numărul copiilor răniți ca urmare a agresiunii armate a Federației Ruse a crescut/ua.depositphotos.com numărul copiilor răniți în Ucraina a crescut ca urmare a agresiunii armate pe scară largă a Federației Ruse.

Potrivit Procuraturii Generale, peste 910 copii au fost răniți în Ucraina ca urmare a agresiunii armate pe scară largă a Federației Ruse.

În dimineața zilei de 21 iunie 2022, numărul oficial al victimelor copiilor pe zi nu s – a schimbat – 323, dar numărul răniților a crescut – 587 (în dimineața zilei de 20 iunie, erau 586-UNIAN).

Citește și:  peste 12 milioane de ucraineni și - au părăsit casele din cauza războiului-Zelensky Mai mult de 12 milioane de ucraineni și – au părăsit casele din cauza războiului-Zelensky BP a făcut apel la ONU cu privire la inadmisibilitatea adoptării copiilor răpiți din Ucraina în familiile din Federația Rusă BP a făcut apel la ONU cu privire la inadmisibilitatea adoptării copiilor răpiți din Ucraina în familii din Federația rusăsute de refugiați ucraineni din Anglia au devenit fără adăpost sute de refugiați ucraineni din Anglia au devenit fără adăpost

Raportul spune că, pe 19 iunie, o fată de 16 ani a fost rănită ca urmare a bombardării inamice a lui Ivanovka în districtul Izyumsky din regiunea Harkov.

Procuratura Generală constată că aceste cifre nu sunt definitive, deoarece lucrările continuă la instalarea lor în locuri de ostilități active în teritoriile ocupate și eliberate temporar.

Cei mai afectați copii au fost în regiunea Donetsk – 302, Kharkiv – 174, Kiev – 116, Chernihiv – 68, Luhansk – 54, Herson – 52, Mykolaiv – 48, Zaporozhye – 30, Sumy – 17.

mesajul mai spune că 2.052 de instituții de învățământ au fost avariate din cauza bombardamentelor și bombardamentelor de către forțele armate ale Federației Ruse, 210 dintre ele fiind complet distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.