regiunea Sumy a fost atacată cu drone kamikaze/t.me/Zhyvytskyy regiunea Sumy a fost atacată de drone-kamikaze/t.me/Zhyvytskyy

Numărul răniților ca urmare a bombardamentelor inamice din regiunea Sumy a crescut la șase.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Sumy Dmitri Zhivitsky.

“Noaptea și dimineața, inamicul a tras mortare asupra comunităților Esman și Novoslobodskaya. 20 “parohii”. Nu există victime și distrugeri preliminare. Există, de asemenea, o clarificare cu privire la bombardarea de ieri a Krasnopol hromada: șase persoane au fost rănite”, a spus el.

După cum a raportat UNIAN, pe 21 iunie seara, în regiunea Sumy, a avut loc un atac inamic din partea dronelor kamikaze, în urma căruia, potrivit datelor preliminare, patru persoane au fost rănite. În total, au existat 42 de “sosiri” pe teritoriul Krasnopolskaya hromada.

Citește și:  expertul a explicat când este posibilă dezocuparea Ucrainei și contraofensiva AFU Expertul a explicat când este posibilă dezocuparea Ucrainei și contraofensiva Forțelor Armate din Ucraina 250 de persoane au fost ucise în timpul unui cutremur puternic în Afganistan (foto) În timpul unui cutremur puternic în Afganistan, 250 de persoane au fost ucise (foto) nu numai artileria: expertul a răspuns Ce arme vor ajuta APU să lovească inamicul cu putere Nu numai artilerie: expertul a răspuns Ce arme va ajuta APU pentru a lovi inamicul puternic

războiul din Ucraina: date actuale

Rusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass. Luptele acerbe pentru Severodonetsk continuă în prezent. Ieri, pe 21 iunie, trupele ruse au ocupat o serie de sate din apropiere.

Potrivit analiștilor de la Institutul American pentru studiul războiului, în săptămâna următoare Federația Rusă va încerca să atace Lisichansk. După cum notează Statul Major General, invadatorii se apropie deja de oraș, teritoriul este sub foc.

În plus, rușii încearcă să reia Ofensiva asupra Slavyansk. 

Belarus ajută, de asemenea, agresiunea lui Putin. Armata ucraineană a observat că Forțele Republicii efectuau recunoaștere la granița cu țara noastră. 

Dacă președintele Rusiei “pune presiune” pe Lukașenko pentru a intra în războiul împotriva statului ucrainean, armata belarusă poate forma o forță de grevă și poate începe ostilitățile active timp de o lună, au spus experții mai devreme.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.