ocupanții trag în mod regulat la Nikolaev/fotografia serviciului de urgență de Statocupanții trag în mod regulat la Nikolaev/fotografia serviciului de urgență de Stat

Acum se știe deja despre 22 de răniți ca urmare a bombardării de către ocupanții ruși ai lui Nikolaev.

Președintele Consiliului regional Nikolaev Anna Zamazeeva a raportat despre aceasta în canalul Telegram.

Ea a menționat că, în urma bombardării de astăzi a prânzului din cartierul navei din orașul Nikolaev, clădirile rezidențiale, inclusiv clădirile înalte, au fost avariate.

“Știm deja aproximativ 20 de răniți. Printre răniți se numără un băiat de 14 ani care se afla la intrarea în biserică în momentul atacului teroriștilor ruși. Conform informațiilor preliminare, rana a fost primită ca urmare a exploziei munițiilor cu dispersie”, a spus Zamazeeva.

Citește și:  luptătorii Azov au capturat un nou lot de invadatori: există un ofițer printre ei (foto) Luptătorii Azov au capturat un nou lot de ocupanți: există un ofițer printre ei (foto) rezultatele semnificative ale muncii comune a Forțelor Armate ale Ucrainei și partizanilor din sudul Ucrainei vor apărea în curând În curând vor exista rezultate semnificative ale muncii comune a Forțelor Armate ale Ucrainei și partizanilor din sudul Ucrainei Ucraina și Rusia se pregătesc pentru începutul unei faze extrem de active în sud - Gumenyuk Ucraina și Rusia se pregătesc pentru începutul unei faze extrem de activ în partea de Sud-Gumenyuk

Președintele Consiliului regional a adăugat că un adolescent cu politraumă și răni explozive ale capului, șoldului și abdomenului în stare gravă a fost dus la unitatea de terapie intensivă a spitalului regional.

Zamazeeva a clarificat ulterior că numărul răniților a crescut la 22.

După cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 5 August, după-amiaza, ocupanții au tras din nou în cartierele rezidențiale din Nikolaev.

Președintele administrației militare regionale Nikolaev, Vitaly Kim, a raportat că, în urma bombardamentelor, sunt morți și mai mult de 10 răniți.

reamintim că astăzi Nikolaev este “închis” pentru o stingere prelungită până pe 8 August.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *