datorită SUA, generalii ruși au fost distruși în Ucraina , jurnaliștii au aflat/foto UNIANDatorită Statelor Unite, generalii ruși au fost distruse în Ucraina , jurnaliștii au aflat/foto UNIAN

Datorită faptului că Statele Unite au furnizat Ucrainei date de informații despre unitățile Federației Ruse, partea ucraineană a reușit să omoare mulți generali inamici în timpul războiului cu Federația Rusă. 

Statele Unite au ajutat Ucraina să vizeze, iar astfel de acțiuni fac parte din asistența secretă a administrației președintelui American Joe Biden la Kiev cu privire la furnizarea de informații de luptă în timp real, scrie ziarul New York Times, citând informații de la oficiali americani.

Potrivit publicației, partea ucraineană a primit, de asemenea, informații despre posibila mișcare a trupelor rusești. Potrivit jurnaliștilor, Statele Unite nu oferă informații care se referă la liderii de top ai Rusiei.

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a declarat că partea americană oferă Kievului informații și informații care pot fi folosite pentru protecție.

Amintiți-vă că Federația Rusă a intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Partea ucraineană a declarat că peste 10 generali ruși au fost deja uciși în țara noastră.anterior, NBC News a scris că la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, Washingtonul a oferit Kievului informații detaliate despre când și unde ar trebui să ajungă bombele și rachetele inamice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *