imagine publicată anterior a unei nave rusești încărcate cu cereale ucrainene în Crimeea/foto: Maxar Technologieso imagine publicată anterior a unei nave rusești încărcate cu cereale ucrainene în Crimeea/foto: Maxar Technologies

Noi imagini din satelit arată că o navă de marfă rusă cu cereale presupuse furate de la fermele ucrainene a ajuns în Siria.

Încărcătura furată a fost livrată în portul sirian Latakia și acesta este al doilea zbor în patru săptămâni, relatează CNN, citând noi imagini furnizate de Maxar Technologies.

noi fotografii arată nava de marfă Matros Pozynich în Latakia pe 27 mai.

Aceasta este una dintre cele trei nave care au încărcat cereale în portul Sevastopol din Crimeea de când Rusia a invadat Ucraina. El a fost văzut ultima dată la Sevastopol pe 19 mai, iar apoi a fost urmărit trecerea sa prin Strâmtoarea Bosfor și spre sud de-a lungul coastei turcești. Se estimează că nava poate transporta aproximativ 30.000 de tone de cereale. 

Amintiți-vă că nava “Matros Pozynich” în ultimele două săptămâni, de asemenea, încărcate de cereale în Sevastopol. La începutul acestei luni, autoritățile ucrainene au estimat că trupele rusești din teritoriile ocupate au confiscat peste 400.000 de tone de cereale. 

ajuta proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.