“Hrănirea” demonstrativă a fost aranjată de ocupanții școlii numărul 53/foto t.me/mariupolrada

În Mariupol, ocupanții continuă să deschidă școli și să arate o “imagine” că viața s-a “îmbunătățit”. Într-una din instituțiile de învățământ, rashiștii hrănesc copiii cu ceea ce cu greu se poate numi mâncare. Elevilor li se oferă pâine și varză “burda”.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de telegramă de către consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Hrănirea” demonstrativă a fost aranjată de ocupanții școlii numărul 53. Rashiștii aduc acolo” oaspeți mari”, care puteau vedea cu ochii lor o imitație a vieții pașnice. 

 ce ocupanții hrănesc copiii în școlile din Mariupol/foto Telegramă-Canal Andryushchenko ce ocupanții hrănesc copiii în școlile din Mariupol/foto Telegramă-Canal Andryushchenko

“Mese Standard pentru copii. O bucată de pâine. Supă de varză tocată. Cacao lichid și o pâine. Copiii spun că puteți mânca doar o pâine și o pâine. Cu toate acestea, ocupanții le spun părinților cât de bine a devenit odată cu sosirea Rusiei”, a scris Andryushchenko.

Patru luni în urmă, înainte de sosirea “lumea rusă”, copiii au fost hrăniți mult mai bine în Mariupol/foto Telegramă-Canal Andryushchenko

De asemenea, a arătat o fotografie pentru comparație. În urmă cu patru luni, înainte de invazia pe scară largă a Federației Ruse în Ucraina, copiii erau hrăniți mult mai bine în Mariupol. Școlarii au primit carne, fructe și sucuri, și nu “burda” din varză.

Citește și:  execuția britanicilor în RPD: Federația Rusă împinge Marea Britanie la dialog cu ocupanții Executarea britanicilor în “DNR”: Rusia împinge Marea Britanie la dialog cu ocupanții cecenii abia au plecat acolo: ocupantul a povestit familiei sale despre coșmarul războiului din Ucraina “Cecenii abia au plecat acolo”: ocupantul i-a spus familiei sale despre coșmarul războiului din Ucraina Federația Rusă este deja în prag, agresorul efectuează o operațiune de salvare a feței-fost ministru al Apărării Federația Rusă este deja în prag, agresorul desfășoară o” operațiune de salvare a feței ” -fostul ministru al Apărării

anterior, UNIAN a raportat deja că invadatorii au închis spitalul din Mariupol pentru a ascunde izbucnirea holerei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.