după prânz, o coloană de ucigași ruși a condus în Skadovsk/foto REUTERS

o coloană de ocupanți ruși a condus în Skadovsk în regiunea Herson.

Primarul din Skadovsk Alexander Yakovlev a raportat despre aceasta pe rețeaua socială Facebook.

“După prânz, o coloană de ocupanți (aproximativ 30 de echipamente) a intrat în Skadovsk și se pare că vor rămâne peste noapte. Ne-am stabilit într-una din taberele pentru copii de la marginea Skadovskului”, a spus Yakovlev.

El a menționat că ocupanții ruși au intrat din nou în clădirea consiliului municipal după-amiaza.

“Nu erau angajați acolo la acel moment. Pe de altă parte, situația rămâne neschimbată. Skadovsk este Ucraina”, a subliniat primarul.

Citește și:  orice referendumuri din orașele ocupate sunt absolut lipsite de valoare-Podolyak Orice “referendumuri” din orașele ocupate sunt absolut lipsite de valoare-Podolyak  în regiunea Kherson, APU a doborât două elicoptere inamice - un pilot a fost capturat În regiunea Kherson, APU a doborât două elicoptere inamice-un pilot a fost capturat teroriștii ruși beți au deschis focul asupra civililor de lângă Kherson Aproape Kherson beat teroriști ruși au deschis focul asupra civililor  două garoafe cu panglică neagră: în Herson, ocupanții au fost felicitați pe 8 Martie (video) “două garoafe cu panglică neagră”: în Herson, ocupanții au fost” felicitați ” pe 8 Martie (video)

După cum a raportat UNIAN, în regiunea Herson, ocupanții ruși pregătesc un referendum privind crearea așa-numitului “HNR”.

șeful Radei Supreme a Ucrainei Ruslan Stefanchuk a declarat că organizatorii, complicii și interpreții pseudo-referendumului se vor confrunta cu răspunderea penală, iar președintele Vladimir Zelensky i-a avertizat dur pe colaboratori cu privire la consecințe.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.