Rusia suferă pierderi grele de forță de muncă chiar și la depozitele de deșeuri din propria țară/REUTERSRusia suferă pierderi grele de forță de muncă chiar și la depozitele de deșeuri din propria țară | REUTERS

o detonare a avut loc la un depozit de muniții din regiunea Vladimir, rezultând moartea a patru persoane.

Acest lucru este raportat de resursa de propagandă TASS.

“Patru morți, unul rănit într-o unitate militară din Barsovo. Printre morți se numără trei militari, un muncitor din depozit”, a declarat sursa pentru TASS, răspunzând la o întrebare despre consecințele detonării unui proiectil în depozitul unei unități militare.

acum, așezările care se află în apropierea depozitului din regiunea Vladimir nu sunt în pericol.

Citește și:  mașina gauleiterului din Cernobayevka a fost aruncată în aer: ocupantul a fost rănit Mașina gauleiterului din Cernobayevka a fost aruncată în aer: ocupantul a fost rănit primarii din Hiroshima și Nagasaki au cerut privarea lumii de arme nucleare pe fondul amenințărilor din partea Federației Ruse Primarii din Hiroshima și Nagasaki au cerut să priveze lumea de arme nucleare pe fondul amenințărilor din partea Federației Ruse noi filme de groază ale bunicului nebun: ce arme Putin a decis să amenințe de data aceasta Noi filme de groază ale bunicului nebun: ce arme Putin a decis să amenințe de data aceasta

războiul din Ucraina: date actuale

Rusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass. Luptele acerbe pentru Severodonetsk continuă în prezent. Ieri, pe 21 iunie, trupele ruse au ocupat o serie de sate din apropiere.

Potrivit analiștilor de la Institutul American pentru studiul războiului, în săptămâna următoare Federația Rusă va încerca să atace Lisichansk. După cum notează Statul Major General, invadatorii se apropie deja de oraș, teritoriul este sub foc.

În plus, rușii încearcă să reia Ofensiva asupra Slavyansk. 

Belarus ajută, de asemenea, agresiunea lui Putin. Armata ucraineană a observat că Forțele Republicii efectuau recunoaștere la granița cu țara noastră. 

Dacă președintele Rusiei “pune presiune” pe Lukașenko pentru a intra în războiul împotriva statului ucrainean, armata belarusă poate forma o forță de grevă și poate începe ostilitățile active timp de o lună, au spus experții mai devreme.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.