pistol Anti-drone/fotografie Unian (Vyacheslav Ratinsky)Pistol Anti-drone/foto Unian (Vyacheslav Ratinsky)

o dronă de invadatori ruși a fost doborâtă pe cer peste Regiunea Dnipropetrovsk.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său Telegram de către președintele administrației militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko.

“Există o veste bună astăzi. Armata noastră a doborât o dronă inamică deasupra regiunii Dnipropetrovsk”, a scris Reznichenko.

După cum a menționat șeful administrației militare regionale, epava dronei a căzut în regiunea Poltava.

Citește și:  nu există nicio limită la nebunie: șeful regiunii Zaporozhye a povestit despre viața zonelor ocupate “Nu există nicio limită la nebunie”: șeful regiunii Zaporozhye a vorbit despre viața zonelor ocupate invadatorii au schimbat data capturării Severodonetsk pentru a treia oară Invadatorii au schimbat data” capturării ” Severodonetsk pentru a treia oară au bătut, nu se hrănesc, iau copiii: Primarul din Mariupol a povestit cum ocupanții își bat joc de cetățeni Au bătut, nu se hrănesc, iau copiii: Primarul din Mariupol a povestit cum ocupanții își bat joc de orășeni

Potrivit lui, acesta este al nouălea cercetaș agresor distrus pe cer peste regiune.

După cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, un total de 572 de drone operaționale-tactice inamice au fost doborâte de la începutul invaziei pe scară largă a Federației Ruse.

Anterior, sa raportat că aviația ucraineană a lovit fortărețele și locurile de concentrare ale inamicului în cinci așezări din regiunea Kherson.

Tot mai devreme, șeful administrației militare regionale Sumy, Dmitry Zhivitsky, a spus că invadatorii ruși aruncă bombe din drone kamikaze în zonele de frontieră ale Ucrainei.

reamintim că armata ucraineană a lansat efectiv sistemul de apărare aeriană OSA și a aterizat rus Orlan-10.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.