O explozie a avut loc în Mariupol - Andryushenko ocupat/fotografie de Pyotr AndryushenkoO explozie a avut loc în ocupat Mariupol-Andryushchenko/foto Piotr Andryushchenko

grupul de rezistență Mariupol ” Nemesis “a trimis” salutări ” ocupanților. 

Acest lucru a fost anunțat de consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Mariupol. 21: 56 fluier și explozie”, a scris el.

Citește și:  un număr mare de ocupanți ruși răniți au fost aduși la Mariupol Un număr mare de ocupanți ruși răniți au fost aduși la Mariupol ocupanții vor să redenumească Mariupol-consilier al primarului Ocupanții doresc să redenumească Mariupol-consilier al primarului  ocupanții încearcă să ofere rezidenților Mariupol apă cu fecale Ocupanții încearcă să dea locuitorilor Mariupol apă cu fecale

consilierul primarului a menționat că ocupanții înspăimântați au deschis focul de la mitraliere. 

“Încă mai crezi că ești în spatele adânc? Salutări de la Nemesis. Și nu există sânge pentru transfuzie în spital. Retribution, nu mai este doar în jur. Răsplata este în marș”, a adăugat Andryushchenko, adresându-se ocupanților. 

Anterior, consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, a declarat că rezistența față de ocupanții ruși câștigă avânt în Mariupol în fiecare zi. 

în special, cetățenii lipit autocolante cu steagul Ucrainei pe întreg teritoriul orașului.

“Partizanii noștri ne reamintesc că Mariupol a fost, este și va fi Ucraina, astfel încât nimeni să nu se îndoiască. Separat, ei transmit Salutări fervente ocupanților și îi sfătuiesc să privească în jur. Pentru că Nemesis nu doarme. Și răsplata este aproape”, a scris el.Potrivit primarului din Mariupol Vadim Boychenko, orașul ocupat de teroriștii ruși va fi eliberat la sfârșitul acestui an – începutul anului 2023.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.