detalii despre un nou bombardament inamic al regiunii Lviv dezvăluit/foto REUTERSDetalii despre un nou bombardament inamic din regiunea Lviv au fost dezvăluite/foto de REUTERS

Ca urmare a bombardării nocturne a regiunii Lviv de către ocupanți, o serie de obiecte au fost deteriorate pe teritoriul comunității teritoriale Novoyavoriv din regiune.

În special, ambulatoriul, școala și grădinița au fost avariate, a declarat șeful comunității teritoriale Novoyavorovskaya Vladimir Matselyukh într-un mesaj video pe Facebook.

Potrivit acestuia, au fost avariate și case private-ușile și acoperișurile au fost tăiate cu șrapnel, ferestrele au fost sparte.

“…există daune caselor private – acestea sunt ferestre sparte,…acoperișuri și uși tăiate de așchii. Există, de asemenea, deteriorate o serie de facilități bugetare – o școală, grădiniță, ambulatoriu. Ferestre sparte și uși sparte pe teritoriul starostatului nostru din Starichi. Există multe fragmente în localitate…”,- a declarat președintele comunității teritoriale.

Reamintim, pe 17 mai a devenit cunoscut faptul că exploziile au fost auzite în Lviv și în regiune după miezul nopții. Primarul Lviv Andrey Sadovy a împărtășit că regiunea Lviv se confruntă cu unul dintre cele mai mari atacuri inamice în ceea ce privește numărul de rachete.

Șeful administrației militare regionale Lviv, Maxim Kozitsky, a declarat că ocupanții au efectuat un atac cu rachete asupra facilității de infrastructură a filialei regionale a Căii Ferate Lviv, care se află în districtul Yavorovsky. Oficialul a adăugat că explozia a deteriorat infrastructura feroviară. Nu există victime sau victime. Șeful pescuitului a adăugat că rachetele zburau din est.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

inamicul a aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare, apoi a atacat civili într-o serie de așezări, în special, în regiunea Lviv, au existat victime și răniți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *