soarta ocupanților necunoscut/REUTERS foto soarta ocupanților necunoscut/REUTERS foto

În regiunea Harkov, în satul Malaya Rogan, a dispărut o întreagă companie de ocupanți-cercetași LPR. Acest lucru este evidențiat de mesajele rudelor lor în rețelele sociale.

Ofițerul ucrainean Anatoly” Stefan ” Stirlitz a atras atenția asupra pierderii unei întregi companii de invadatori în canalul său Telegram.

Invadatorii au dispărut după ce APU a eliberat satele Olkhovka și Malaya Rogan lângă Harkov. Vorbim despre o companie de recunoaștere a invadatorilor din unitatea militară Luhansk nr.29760. Printre dispăruți, uciși sau capturați – aproape 40 de persoane.

Trebuie remarcat faptul că satul Malaya Rogan a fost eliberat de armata ucraineană de invadatori pe 25 martie 2022 în timpul luptelor. Este probabil ca “Lnrovtsy” lipsă să fi fost lichidată sau capturată. 

Anterior, sa raportat că în partea ocupată a regiunii Luhansk, bărbații sunt mobilizați în rândurile militanților pentru războiul împotriva armatei ucrainene regulate. Datorită refuzului populației locale de a se prezenta independent la birourile militare de înrolare, citațiile sunt predate în locuri publice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.