Gschs de la Kiev

grevele asupra caselor civile din Kiev pot fi atribuite direcționării incorecte sau răzbunării ocupanților individuali.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, acest lucru a fost declarat la un briefing de către consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich.

“În ceea ce privește Kievul, până acum nu pot observa că lovesc în mod specific ținte civile. Au lovit ținte militare, dar au existat multe ratări și lovituri în casele civile care se află în apropiere. Au existat mai multe bombardamente de artilerie ale Podil și Obolon, dar sunt înclinat să atribuie acest lucru exceselor așa-numiților interpreți”, a spus el.

Potrivit lui Arestovici, acest lucru se datorează faptului că fie cineva din armata rusă încearcă să se răzbune și să lanseze mai multe cochilii, deoarece “aceasta nu este o bombardare sistematică, au fost mai multe cochilii”, fie se datorează unei îndrumări incorecte.

“În ceea ce privește Ucraina de Vest și Centrală, acestea au lovit în principal aerodromuri acolo, dar au existat și aerodromuri civile printre ele. Adică au existat greve deliberate pe aerodromurile civile”, a adăugat el.

anterior a fost raportat că un atac de rachete dimineață pe 17 martie a distrus două clădiri înalte de pe malul stâng al Kievului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *