vas hidrografic mic” Dorozhnik “/fotografie revista ucraineană de transport

În gura Bystroe, ca urmare a unei explozii pe un obiect necunoscut, o navă civilă ucraineană a primit o gaură.

Vladislav Nazarov, un reprezentant al Comandamentului Operațional Pivden, a spus acest lucru pe Facebook.

“În zona gurii Dunării rapide, o mică navă hidrografică, ca urmare a unei explozii pe un dispozitiv exploziv necunoscut, a primit o gaură în arcul de sub linia de plutire. Echipajul a luat măsuri pentru a lupta pentru supraviețuirea sa”, a spus Nazarov.

El a menționat că nava este în prezent în curs de reparații și nu există pierderi umane ca urmare a incidentului.

Citește și:  Rusia poate folosi oțel furat din Ucraina pentru fabricarea armelor-ISRP Rusia poate folosi oțel furat din Ucraina pentru fabricarea armelor-ISRP  Tratatul de la Istanbul nu interzice: Lavrov a justificat cinic greva din portul Odessa “Tratatul de la Istanbul nu interzice”: Lavrov a justificat cinic greva din portul Odessa încă trei nave cu metal furat au părăsit portul Mariupol - consilier al primarului Alte trei nave cu metal furat au părăsit portul Mariupol-consilier al primarului

Amintiți-vă că eliberarea insulei Zmeiny la sfârșitul lunii iunie a deschis calea către porturile Izmail, Reni și Ust-Dunaysk, care se află în regiunea Odessa.

Astfel, Ucraina a avut ocazia să exporte produse agricole nu numai prin canalul Românesc Sulina, pe calea ferată și rutieră, ci și prin gura trecerii rapide a navei pe direcția Dunăre – Marea Neagră.

În rețelele sociale scriu că nava hidrografică ucraineană mică “Shlyakhovik”, aparținând Hidrografiei de Stat, a fost aruncată în aer.

după cum a raportat UNIAN, pe 28 iulie, două persoane au fost aruncate în aer de o mină în timp ce înotau în Marea Neagră în satul stațiunii Koblevo, regiunea Mykolaiv.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.