o rafinărie care aparținea familiei Medvedchuk arde în Federația Rusă/screenshot o rafinărie care aparținea familiei Medvedchuk arde în Federația Rusă/screenshot

În regiunea Rostov din Federația Rusă, rafinăria de petrol Novoshakhtinsky arde.

Acest lucru este raportat de canalul Telegram Baza.

Conform datelor preliminare, incendiul a început în jurul orei 9 dimineața la o fabrică de rafinare a petrolului. Zona de incendiu este de 50 de metri pătrați. Nu sunt victime.

Ulterior, canalul a publicat un videoclip care arată că rafinăria a fost atacată de o dronă. Imaginile arată cum UAV se apropie de plantă și apoi aruncă explozivi pe ea. A fost o explozie și un incendiu.

Vocile din spatele scenei discută că drona”a zburat din Ucraina.” Ceilalți bărbați se cheamă unul pe altul în panică.

Incendiul este lichidat de salvatorii ruși. Canalele Telegram publică imagini care arată rămășițele dronei.

Uzina de produse petroliere Novoshakhtinsky cu o capacitate de procesare a proiectării de până la 7,5 milioane de tone de petrol pe an a fost pusă în funcțiune în 2009. La 27 februarie 2014, rușii au început faza deschisă a anexării Crimeei ucrainene. Conform “schemelor”, în aceeași zi, soțiile deputaților din Opzh Viktor Medvedchuk și Taras Kozak și-au primit acțiunile la Uzina de produse petroliere Novoshakhtinsky pentru aproximativ 40.000 de dolari.

în luna aprilie a anului trecut, Interfax rus a raportat că un mare antreprenor de construcții PETON a devenit noul proprietar al rafinăriei Novoshakhtinsky.

Citește și:  Rusia a folosit mai mult de 200 de tipuri de arme interzise împotriva Ucrainei-NYT Rusia a folosit mai mult de 200 de tipuri de arme interzise împotriva Ucrainei-NYT  aviația ucraineană a distrus un grup tactic al companiei și un punct forte al invadatorilor Aviația ucraineană a distrus o companie de grup tactic și un punct forte al ocupanților  atac cu rachete asupra unui depozit de petrol din Regiunea Dnipropetrovsk: încă opt răniți în spital Atac cu rachete asupra unui depozit de petrol din Regiunea Dnipropetrovsk: încă opt răniți în spital ocupanții au acoperit locuitorii comunității Toretsk cu foc în timpul livrării apei: un copil a fost rănit Ocupanții au acoperit locuitorii comunității Toretsk cu foc în timpul alimentării cu apă: un copil a fost rănit aproape 900 de ocupanți au fost aduși la unul dintre spitalele LPR într-o lună (document) Într-o lună, aproape 900 de ocupanți au fost aduși la unul dintre spitalele “LNR” (document)

după cum a raportat UNIAN, Rusia a atacat în mod repetat depozitele de petrol ucrainene de la începutul unei invazii pe scară largă. 

Cu câteva zile în urmă, Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a declarat că ocupanții încearcă să agraveze situația combustibilului din Ucraina prin bombardarea infrastructurii de combustibil. El a promis un răspuns la lovituri.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.