ucrainenii din teritoriile ocupate cer rușilor să evacueze/foto Unian (Alexander Prilepa)Ucrainenii din teritoriile ocupate cer rușilor să evacueze/foto Unian (Alexander Prilepa)

oamenii din teritoriile ocupate cer rușilor să-i evacueze.

Acest lucru a fost declarat în aerul teledonului all-ucrainean de către primarul Popasnaya Nikolay Khanatov.

“Știu informații nu numai de la Popasnaya, ci și de la locuitorii locali că oamenii cer pur și simplu rușilor să-i evacueze. Dar acest lucru nu se face”, a spus Khanatov.

Potrivit acestuia, aproximativ 150 de persoane au rămas în Popasnaya. Cât de mult este sută la sută necunoscut acum. În total, comunitatea Popasna număra aproximativ 30 de mii de oameni.

“Am auzit chiar și de la autoritățile de ocupație că ei fac apel la Putin pentru a” ajuta cu bani ” pentru a obține oameni afară, pentru că nu avem bani în Luhansk, Donetsk așa-numita Republică și el nu ajută. Și sunt deja jigniți de el că a început toate acestea, iar acum nu există niciun sprijin pe care se bazau”, a adăugat Khanatov.

Citește și:  lovitură directă: o femeie a fost ucisă în timpul bombardării nocturne a Slavyansk (foto) Lovitură directă: o femeie a fost ucisă în timpul bombardării nocturne a Slavyansk (foto) Primarul Slavyansk: orașul a devenit prima linie, rușii sunt la 7-10 kilometri distanță de noi Primarul din Slavyansk: orașul a devenit prima linie, rușii sunt la 7-10 kilometri distanță de noi  invadatorii lovesc Kramatorsk din tornade pentru a doua zi la rând Invadatorii l-au bătut pe Kramatorsk pentru a doua zi la rând din”tornade”  rușii au bombardat Dobropolye: doi morți, copii răniți (video) Rușii au tras la Dobropole: doi morți, copii răniți (video)rușii au tras mai mult de 10 rachete la Mykolaiv: a apărut un videoclip cu consecințele impactului rușii au tras mai mult de 10 rachete la Mykolaiv: a apărut un videoclip cu consecințele impactului

După cum a raportat UNIAN, mai mult de un milion de locuitori locali evacuați din regiunea Donetsk, acum aproximativ 340 de mii de localnici rămân în regiune. Potrivit OVA, doar 20,4% dintre locuitori au rămas în casele lor, toți ceilalți au fost deja evacuați în locuri sigure.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *